Elisa55 Kızıma hamileligimde 18.haftada baslamıstı cılgınlar gibi 😂 simdi ikinciye hamileyim erkek 20+5 cok nadir hissediyorum hareketlerini ama ultrasonda baya hareketli anlamadım gitti 🤦♀️
Sirine34 Elisa55 ya bizde de tam tersi ultrasonda maşşaallahı var eve geliyoruz tık yok hanımefendi de 😅
Nursen01 Benimki de kız, neredeyse sadece açken hareket ediyor diyebilirim😂. Bir şeyler yediğimde hemen yatışa geçiyor. Her ultrasonda uyuyor minnoş.Son iki ayımız, İnşeAllah bir kez uyanık görmek nasip olur😅.
Arzugkdmr @Mommyustn Benimde erkek 15+6 günlük karnıma ara ara böyle iğne batırıyormuş gibi oluyor ya sağdan soldan vuruyor
Sirine34 Elif-usmen inşallah söyler doktor odasına girmeden önce meyvesuyu çikolata meyve ya da hurma yersen hareket ediyor 🥰 dene istersen
Elisa55 Sirine34 bizimde öyle işte ultrasonda aşırı hareketli ama haftama göre ben hareketlerini cok nadir hissediyorum bide erkek daha hareketli olur derler 🤪 kızım daha hareketliydi 😂
Tbayram Sirine34 Benim ilk hamileliğim ve kızım olacak 35+1.haftfayım erkekle kıyaslama yapamam ama kızım önceki haftalara göre daha hareketli ve daha rahat hissediyorum onu 🥺💖
Kbrblr Sirine34 benim kızım aşırı hareketliydi gece gündüz tekmeleerdiz. Şimdi 1,5 yaşında asla sabit durmuyor koltuk tepelerinde geziyor😂 demek ki sizin kız hanım hanım duracak ☺️
Sirine34 Kbrblr ay ağzın bal yesin hadi inşallah oğlum o kadar hareketli ki bir de çok zor bebekti inşallah kızım zorlamaz beni 😇❤️
mimaranne06 Sirine34 Bence cinsiyetle alası yok. Oğlum hareketliydi.Şimdi kızıma hamileyim o daha hareketli. Doktor bebeğin pozisyonuyla alakalı olduğunu söyledi.
Kbrblr Sirine34 inşallah inşallah 😄 ben de ikinciye hamileyim dualarım o şekilde çünkü kızım çok hareketli 😂