Sirine34 Gebeliğim 3.5 yaşında oğlum var ona hamileyken çok hareketliydi zaten hareketiyle içeride fazla kalamadı 😅 32 haftada doğdu neyse şimdi 2. Hamileliğim Allahın izniyle kızım olacak minik çok az hareket ediyor bunun cinsiyetle alakası var mı kızlar ?
Gzdmrt2905 Sirine34 benim kızım da hareketleri çok narin ilk hamileliğim erkek bilemiyorum ama kızım nazlı hareket ediyor 😊🥰
funnymummy Sirine34 cinsiyeti yarın öğreneceğiz inşallah 🙏ultrasonda çok hareketsizdi hep ama şimdi içerde bayağı hareketli gönlüm kızdan yana ama bakalım 🫠
Syma_07 Sirine34 benim oğluşum 16 haftaliktan beri hareket ediyor ilk hamileliğim 20 haftadayim ama şimdilik damar atar gibi oluyo
ArvenMom Sirine34 kızım olucak maşallahı var 🧿🧡18 haftadan beridir sürekli düzenli hissediyorum kıpır kıpır kurtlu kızım 25+3 olduk karnımı delip çıkıcak bence alakası yok
Mlsayca_07 Benmde ilk hamileligım ve bebegım erkek çok hareketlı olduğunu söyledim doktora doktorda erkeklerın daha güçlü olduğunu ve hareketlerının daha sert olduğunu soylemıstı yanı kızlara göre 😍
Mommyustn Bizim kız baya hareketli pat küt girişiyor erkek çocuğum olmadığı için tam bilemem ama doktorumuz da çok hareketli olduğunu söylüyor😅
Sirine34 ArvenMom çok maşallah bizde 20 ye yaklaşıyoruz acep erken olduğu için mi az hareketleri bilemedim 🥰
zynp-bs94 Sirine34 benim ilk hamileliğim 33.haftadayım ama benim kızım maşallahı var gece gündüz hiç durmuyo tekmeleride çok sert cinsiyetle alakası yok bence 😊
Liliales Sirine34 annem benim abimden daha hareketli olduğumu söylemişti. Benimki de erkek şimdi çok hareketli ama başka bebeğim olmadığından kıyaslayamıyorum 😊
Aaaysee Sirine34 hiç sanmıyorum benim ki baya baya boks maçında gibi hdjdkdks çok sert tekme falan atıyor aşırı da hareketli masaAllah
Elif-usmen Kizlar bişey soracam 16+1 haftalık gebeyim yarın hastaneye gidecem cinsiyet belli olur mu..🙂
Elif-usmen Sirine34 evet özel ama 16. Haftadan sonra belli olur dedi ben ilk gebeliğim diye çok merak ediyorum
Sirine34 Elif-usmen inşallah söyler doktor odasına girmeden önce meyvesuyu çikolata meyve ya da hurma yersen hareket ediyor 🥰 dene istersen