Hanife2109 Gumus25 36+5 gunumdeyim bu saatten sonra yapılmıyor diye biliyorum ama gebelik şekeri vs olsa illaki bir belirti olurdu diye düşünüyorum her ay duzenli kan idrar testi veriyorum
Sahnedekimadam 2aslan_annesi07 Arkadaşın kendi doktoru yapılmasını istiyor sen ona doğum yaptıracak olan doktoru dinleme diyorsun ben dinle diyorum… bu kızın gebelik şekeri olsa , açlık tokluk ile tespit edemese ve kaybetse bebeğini vicdan azabı çekmez misin?
2aslan_annesi07 Sahnedekimadam ben kendim bile yaptırmadım içim rahat arkadaş ta yaptirma taraftarı değilmiş ki herkese fikrini sormuş burda herkes kendi dusuncesini beyan ediyor size mi dert oldu? Yaptırmayan bı çok anne adayı var yapanlar gibi biz neden yaptırdınız zararlı vs diyor muyuz hayır size ne oluyor?
Sahnedekimadam 2aslan_annesi07 Sorunda burda zatenn birbirinizin yorumlarına inanıyorsunuz doktorlara inanmıyorsunuz.. Detaylı ultrason yaptırmaya karşı olanı gördüm burda ne duyduysa yazık o bebeğe .. ben seninle nasıl konuşuyorum senin benimle konuşma tarzına bak. Kavga etmeye o kadar meyilisin ki şuan daha fazla muhattap olamicam.Allah bebeklerinizin yardımcısı olsun🙏🏼
selinsmother 2aslan_annesi07  Sağlıkla kucağınıza alın inşallah doktor kuzenim paylaşmıştı ☺️
2aslan_annesi07 selinsmother sadece sizin kuzen doktorunuz biliyor ya nedense koskoca tıp fakültesinde ve devlette takipliyim onlar hicbirsey bilmiyorlar ki bu sorumluluğu alıyorlar o yüzden tercih senin açlık tokluk yeterli dediler vay bee
2aslan_annesi07 Sahnedekimadam hanımefendi iyi misiniz bakın dedim ki 3 doktor hep tıp fakültesi hem devlet hastanesi takipliyim hepsine de sordum burdan birilerine inanipta aldığım bir karar değil benimde tercihim bu doktorumun da anlamadığım konu şu post sahibi olumlu değil bu konuda ve fikir alışverişi yapıyoruz başka görüşlere açık olmasa postu acmazdi sizler nasıl ki yaptiriyorsunuz biz tepki gostermiyoruz saygı gösteriyoruz bana göre de yapılmamalı ben size veya başkasına neden yaptın diyor muyum ? Ayrıca yazdıklarımı iyi okusanız anlardiniz doktorlarım gerek görmedi ama Açlık tokluk yüksek çıksa bı kaç kez bende yaptırabilirsin belki
Gumus25 Hanife2109 test yaptırmadan nasıl belli olacak ki🤷♀️ sizin haftanızda olmuyordur bilmiyorum ne zaman yapıldığını ama önemli bir konu takip edilmesi gerek çoğu doktor tavsiye ediyor dinlemek lazım bence zaten o yüzden doktora gidiyoruz yada Bi doktordan daha fikir almak lazım.
selinsmother 2aslan_annesi07 bir tek kuzenim biliyor demedim ☺️ lafı başka yerlerinizden anlıyorsunuz doktoruda oranızdan anladıysanız yaptırmamakta çok haklısınız 🥰
2aslan_annesi07 selinsmother terbiyesiz şu üsluba bak sanane yaptirmiyorsam size battı demek ki bu kadar zorunuza gidiyor önce konuşmayı öğren bide anne olucak yazık
Sahnedekimadam 2aslan_annesi07 Bak ben yaptır demiyorum , doktorunu dinle diyorum anlamadığın nokta bu. Sen yaptırmadın çünkü sana doktor gerek yok demiş. Postu açan arkadaş yaptırmadı çünkü sen ve senin gibiler yaptırma dedi! Dağlar kadar fark var.
selinsmother 2aslan_annesi07 adamına göre uslüp canım 🥰 sende bana aynı şekilde karşılık vererek doğru kişiye doğru yazdığımı anlamış olduk 🤪
19-85smya hemsireacemianne 7 martta saat 10 da randevum var 32. Haftama girmiş olacağım ogun acmi gitmem gerekiyor yükleme yaptırmam için birde gecmi kaldım