Sozde ilkin41 bir hafta sonra kontrolüm var ondan sonra başka bir doktora daha gidicem teşekkür ederimm
Beyzayla Sozde merhaba doktorunuz ne dedi acaba aynısı bana da dendi karnı yapışık gibi dedi 9 ayıma yeni girdim bende sakatlık belirtisi diyen oldu benimde çok moralim bozuk
Sozde Beyzayla Yok canım öyle konuşmadı yetersiz beslenmişsin bence dedi ara öğün yapmamışsın ve et yememişsin karın bölgesi et besininden büyür dedi bunların hepsini ye dene dedi haftaya kontrolüm var işte kilo almıştır inşallah bakıcak
Sozde Beyzayla dörtlü taramaya girmiş miydiniz bu arada dörtlü de sıkıntı görünmediği için de öyle konuştu
TvitySe Beyzayla merhaba bana da karın bölgesi iki hafta geride dendi dedi benim de çok moralım bozuk .
Elvancn Sozde aynen yetersiz beslendigin gerilik oluyo ben 2 hafta birşey yiyemedim meğer kanımda enfeksyon varmis halsiz istahsizdim doltirum beslenmene dikkat etmek zorundasın dedi zorla ye birşey az az sık sık ye dedi
Damla26- Bolca kaşar peynir, muz, kefir, yoğurt tüketmeye calısın. Bulgur pilavı, ciğer çok güzel kg yapan gıdalar bebek içinde..
Elvancn Sozde ben gelişim geriliği vardı her gece uyumadan muz la kefir yada muzla süt içiyorum haftada bir geve uyumadan yulaf süt pisir muz pekmez ekle gece ye faydasını görürsün ihsallah
Emine69 Hiç sorun etmeyın benım ıkıncı oglumda gerıden gelıyodu sadece 3 kılo dogacagına 2 kılo 850 grm dogdu gayet saglıklı cok sukurr
Tripkolikkkiz Sozde korkma canim, benim bebegimde karın çevresi 4 hafta gerilik vardı (bacak boyunda 1 hafta ve bas cevresi de 3 hafta gerilik vardi) o şekilde doğum yaptım. Saglikli doğdu sadece karın çevresi biraz zayıftı kilosuda az doğdu (2880 gr boyuda 51 cm) sonra çabuk toparladı 😇 hiç üzülme bazı bebekler doğduktan sonra kilo alımı vs oluyor