EsraaaaK yanlış anlamayın birşey sormak istiyorum size doktorunuz size rahatsız olduğunuz için antibiyotik vermiş ve niyeyse doktorunuza bir nebze olsun guvenmeyip burda soru sormussunuz diyelimki burdada kullanmadım diyen çıksaydı ne yapacaktiniz bakın doktorlar kotuluk olsun diye ilaç vermiyor keyfiyetten zaten ilaç yazmıyor bakın bende hem bir sağlık calisaniydim hemde şuan gebeyim ve ilk defa bir hata yaptım buraya zaten yazmadım tek tük oksururken ilk defa dedim petektendir diye umursamadım o öksürük iyice ilerledi ve gece uyutmamaya kadar götürdü ve afedersiniz her öksürükte altıma kaçırmaya başladım karnımın altı ağrıyor şiddetli bir şekilde doktora gittiğimde ciğerlere geçiş yaptığını söyledi ve iki tür ilaç verdi biri hava tarzı ilaç astım tarzı biride antibiyotik ve onları şuan mecbur içmek zorundayım doktoruma da güveniyorum çünkü doktor iyiliğinizi ister kotulugunuzu değil hamileliğin ilk aylarindada yakalanmistim ve benim gribim direk öksürük halindedir o zamanda mecbur kullandım şimdide mecburum burdaki herkes için söylüyorum nolur yanlış anlamayın doktorunuz bir ilaç verdi ise doktorunuza güvenin burdakiler doktor değil ilkte de oldum dedim ya bir ahmaklık yapıp ilacı sözde birilerine uydum kullanmadım hemen olan bana oldu karnımın ağrısından kivrandim şimdide yine kullanicam çünkü bebeğimde bende herşeyden onemliyiz ve doktorumuzun kötülük için verdiği birşey yok böyle düşünün nolursunuz size verilen önemli ilaçları lütfen burda sizede verdilermi kullandinizmi sorularını sormayın he su olue bende bu yan etki oldu bu oldumu diyin ama böyle sağlık meselelerini beklemeyin