BurcuAydin TubaAteiBeslan elizan - uzaktan gelen ezan sesi Ceylin - cennetin kapısı, cennete acılan kapı. Elisa - cennet kapısında insanları bekleyip karşılayan melek. Benim aklımda olan asel diger isimlerin anlamlari guzel elisa eşim yabancı isim gibi diyip pek olumlu bakmadı 😁 dayısı ilerde bu uşağa elisa nine mi diyecek elisa ninemi olur diyip uğraşıyor benle 😊 Rabbim isminide hazır etmiştir sağlıkla gelsin 😍
TubaAteiBeslan BurcuAydin çok saol canım doğru söylüyorsun ama insan karnındayken de adıyla sevmek istiyor 😊
Sengulylmzr BurcuAydin benim kardeşimin adı esila 🤗 söylediğimizde hep neden türk ismi koymadınız Anlamı ne diye soruyorlardı 😂 ama sonradan alışıyor insan çokta kibar bir isim 🤗bende kızım olursa Simirna koyacağım inşallah 🙏
Baharobanolu Ben Sare Nur Koyacağım kızmın adını 😍 size önere bileceğim isimler Afra,Mina,Hüma,Ceylin,Hira,Belinay
Esa Sengulylmzr canım biz esila istiyoruz anlamına bakmadan baş harflerimize göre kulağa hoş geldiği için seçtik internetten anlamına bakıyorum uzun bi anlam çıkıyo akşam vakti mi sabah vakti mi melek mi anlamadım dediğin gibi insanlara söyleyince değişik geliyo anlam soruyolar ama daha biz çözemedik rica etsem anlamını yazar mısın 😂
Mmnuvver TubaAteiBeslan kızım olsaydı adını Amine Ahsen koyacaktım ama nasip oğlum olucak inşallah ama birgün kızım olursa hala bu isimde niyetliyim🤗
LittleMan Beren Beril asel Hazel ceylin mira Asya Asu buğlem sare derin duru almila arya belçim defne