Sonay evet balım diye seviyoruz zaten asel olursa bal kızım olmuş olacak böyle düşünmemiştim 😍
Kız ismi için yardımcı olur musunuz ?
TubaAteiBeslan çok guzel bi isim cnm ☺
TubaAteiBeslan ASU guzel isim 😍
Altınay,mila,aden lina,yaz leya,elçin,yüsra
Benım kızımın adı Elya e nasıpse 1 ay sonra ıkıncı kızımı kucağıma alıcam.onunda adı Meyra olucak😊 sizede fikir olsun 😊
Lavin,mila,esila,sare❤💕❤💕❤💕❤💕
TubaAteiBeslan Elen ❤
Asya💕
TubaAteiBeslan
elizan - uzaktan gelen ezan sesi
Ceylin - cennetin kapısı, cennete acılan kapı.
Elisa - cennet kapısında insanları bekleyip karşılayan melek.
Benim aklımda olan asel diger isimlerin anlamlari guzel elisa eşim yabancı isim gibi diyip pek olumlu bakmadı 😁 dayısı ilerde bu uşağa elisa nine mi diyecek elisa ninemi olur diyip uğraşıyor benle 😊 Rabbim isminide hazır etmiştir sağlıkla gelsin 😍
TubaAteiBeslan Minel, Hazal , Eylül, Almira , Mila , Yağmur
serra mısra olabilir 😊
BurcuAydin çok saol canım doğru söylüyorsun ama insan karnındayken de adıyla sevmek istiyor 😊
Biz Sare koyacağız inşallah
Ben Sare Nur Koyacağım kızmın adını 😍 size önere bileceğim isimler Afra,Mina,Hüma,Ceylin,Hira,Belinay
12 haftalık hamileyim eger kizim olursa MASAL koyucaz insallah
BurcuAydin benim kardeşimin adı esila 🤗 söylediğimizde hep neden türk ismi koymadınız Anlamı ne diye soruyorlardı 😂 ama sonradan alışıyor insan çokta kibar bir isim 🤗bende kızım olursa Simirna koyacağım inşallah 🙏
TubaAteiBeslan bende 37+5 kız ve asel koyacagiz
Minel..
TubaAteiBeslan kızım olsaydı adını Amine Ahsen koyacaktım ama nasip oğlum olucak inşallah ama birgün kızım olursa hala bu isimde niyetliyim🤗