Medinedogru03 Merakliana6 bende 12 haftaya kadar bekledim bebek gorunucek umuduyla ama malessef oncr kanamam oldu agrisiz sekilde 1 gun sona karnım ağrıdı cok fena bir şekilde kanamyla düşük oldu .. Bn olsam beklerdim yinede sonuna kadar nolur nolmaz..
Merakliana6 Medinedogru03 yani illa kürtaja gerek kalmadı? Arkadaşım da zaten kürtaj olmak istemiyor iki tane küçük çocuğu var bakacak pek biri yok yani bu operasyonu geçirecek güçte bile değil. İnşaAllah dolar içi.
Pamuk Merakliana6 canim.kurtaj sonrası hafif karın ağrısı oluyor 15 20 dakika anca sürüyor kürtaj 2 3saatede çıkıyorsun zaten
Medinedogru03 Merakliana6 oldum ama yinede kürtajı parçalar vardı parça kalabilir.. sona ztn 2 hafta boyunca kanamam devam etti öyle , kurtaj benim 10 dk sürdü yani hemen çıkıyorsun
Pamuk Sahnedekimadam 20 gün boyunca beta takip ettirdim simdide doktorun söylediği tarihten önce gidiyorum sürekli ben asla bekleymezdim arkadaş gibi
Pamuk Merakliiana6 ben 6kusur haftalikken boş gebelikten kürtaj oldum kanamam oldu biraz sonra doktor dedi evde olursa kanama ciddi boyuta ulaşırsa bayılırsın korkarsın riske atamam dedi kürtaj yapti
ArvenMom Merakliana6 bazı doktor 8 kadar bekliyo geç döllenme vs diye ama 10 hafta 2 ayı geçmiş yani bu saaten sonra oluşmaz boşuna bekler sağlığını tehlikeye atmasın