Nhlhmz11 Nevaninannesi benim nişan akıntıdan farklı bi şekilde geldi doktora sordum nişan dedi :) heran olabilir dedi bekleyebilir de dedi ama sancılar falan arttı baya muhtemel bir haftaya gelir 🤗
Pnr60 mrv_elvn_ Oyy olsun onlarda sana kavuşmak için sabredemiyordur sağlıcakla gelsinler inşallah ♥️🥰
mrv_elvn_ Pnr60 hiç bu açıdan bakmamıştım ya 😍 şuan böyle düşünmek mutlu etti beni 🥰🥰😍😍 amin canım hepimiz sağlıcakla kavuşalım
Pnr60 iremuziii Heran gelebilir birşey kalmamış canm hayırlısı olsun inşallah 🥰❤️ bende çok sabırsızlanıyorum
2baybannesi Pnr60 yarın konuşacağız 38+ larda almasını isteyeceğim bir sorun yok ise çünkü üç yaşında ki kızımla şuan çok zor gidiyor bir gün bir gündür 🙈😃
Pnr60 2baybannesi Oyy allahım bağışlasın inanırım canm inşallah herşey gönlünce olur emin doktorun anlayış gösterir 🥰 haftası zaten çok iyi
2baybannesi Pnr60 kilosunu merak ediyorum inşallah 3 üstü olur 34 de 2320 Gr sizin nasıl gidiyor acaba
Pnr60 2baybannesi İnşallah olur canım 💙 şu an biz 36+6 dayız dün bakıldı 2700 ,14 günümüz var inşallah 3 e yaklaşır bende öyle dua ediyorum herşeyden önce sağlıkları ıyı olsun .. benim işk bebeğim senin için biraz daha zordur allahım yardımcın olsun
Pnr60 _almirasmom Ayy evet bugünüde saydım da gün bitti bile 😅 son 1 hayırlı haberleri bi alırız inşallah 🥰
2baybannesi Pnr60 maşallah ❤️❤️ benimde bugün 2875 Gr çıktı 36+3 doğum içinde ufak sancılarım çıktı 13 Mart’ta gidicem nst de yine sancı çıkarsa o gün doğum olcak yoksa 20 Mart da dedi bakalım ne zaman gelmek isteyecek bitti sanırım artık günler 🙈