Ledeyna21 Pnr60 Rabbim tüm hamilelere hayırlı sağlıklı evlat kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲 teşekkür ederim 🙏
ilkbebek_ Ledeyna21 37 haftalıkken doktora gittiğimde 1 cm acılmam olduğunu söylemişti doktorum cumartesi kontrolüm var çatı muayenesi yapıcak tekrar, arada belim ağrıyor kasıkta baskı oluyor sonra geçiyor bekliyoruz bakalım sağlıcakla doğsunlar inşallah 🤍
Onurs_mommy Biz de Allah nasip ederse 23.03 sezeryan dusunuyoruz oglusumun erken gelecegi tutmazsa tabi😂🤲🏻
evrenveannesi Onurs_mommy bizimde aynı güne randevu aldık sezeryan için ama benimde oglum aceleci ta 33haftadan beri gelesi var😁😁
2baybannesi Pnr60 doktorum bir ay önce 39. Hafta da alırız demişti ama bilmiyorum 38lerde olsa iyi olur aslında artık zorlanıyorum🙈
Pnr60 2baybannesi Benimkini tam 38+6 da alıcak çok zor son haftalar allahım hepimize güç kuvvet versin, sen söyledinmi biraz erkene alabilirmisiniz diye
2baybannesi Pnr60 yarın konuşacağız 38+ larda almasını isteyeceğim bir sorun yok ise çünkü üç yaşında ki kızımla şuan çok zor gidiyor bir gün bir gündür 🙈😃
Nhlhmz11 Nevaninannesi benim bugün 37 oldu :) benimkide 3 kilo olmuş , normal dedi kilosu boyunu olcmuyorlar bayadir :) kızım olacak benimde 🤗 geçen hafta bir parmak dedi doktorum benim nişan bembeyaz geldi 😅
Nevaninannesi Nhlhmz11 ben geldiyse de anlamadım galiba ☺️☺️ Açılma olduğına göre gelmiştir herhalde. Doğum için şu kadar zamanın var vs dedi mi? Dr bana bir hafta sonra tekrar gel dediğine göre sanırım bu hafta gelmez 🫣😀
Nhlhmz11 Nevaninannesi benim nişan akıntıdan farklı bi şekilde geldi doktora sordum nişan dedi :) heran olabilir dedi bekleyebilir de dedi ama sancılar falan arttı baya muhtemel bir haftaya gelir 🤗