Dilara_123_ Seyma65 eee bende 36+3 te gittim 37 haftalık çıkıyordu 3 kilo 100 Gr dedi bana hiç demedi şu haftalarda doğumun olur fln
Seyma65 Dilara_123_ benim 35+2 de 3 kiloydu 36+2 olduk bakalım yarın kontorolüm var benim bebek gelişimi de önde
Seyma65 Dilara_123_ normal doğum istiyorum dediğim için çok kilo alırsa normal doğum yaptıramam dedi o yüzdendir
Dilara_123_ Seyma65 hm şimdi anladım canım bende zanetim ki 36+2 de 3 kiloydu hayırlı doğumlar olur inşallah ❤️🙏
2baybannesi Pnr60 sezeryan olacağız bizde ikinci gebeliğim 🙈 yarın günümüz belli olacak hafta olarak 36+2 yiz şuan 🙈🙈
Pnr60 2baybannesi Büyük ihtimalle seninde bi 10 12 gün sonraya verirler gününü 🥰 hayırlısı olsun inşallah
Mervekaratepe Ledeyna21 bende normal istiyodum günlerimiz de aynı ama bebek kanala yerlesmedi henüz 4 gün içinde normal olursa olacak yoksa pazartesi sezeryana gün aldım
Bebeginehasret Pnr60 ewet canm mesela en son gittigimde 33+3 tüm ama 35+1 ciktm.merak ediyorum dogum tarihini neye gore vericek bKalm
Pnr60 denizaktas Korku konusunda ne kadar rahatmış gibi davransamda bende öyleyim 😞 ama bi şekilde olucak hayırlısıyla inşallah allahım güzel bir şekilde kavuşturur bizleri evlatlarımızla 💙
Pnr60 Mommm03 Çok heyecanlı bekleyişler ya bşrde ha bugün ha yarın diye bekliyorsun ya 🥰 hayırlısıyla gelsin inşallah 💙
seymaatk13 Yagmurp_ rica ederim canım kendini bebek doğuma hazırlıyor yavaş yavaş düzenli sancı olursa o zaman sıkıntılı
Tugba_06 Yagmurp_ 32 den beri aynı sıkıntıyı yaşıyorum hafif düzensiz ağrılar nst de çıkıyo sancım ama 36 oldum bugün içini ferah tut gayet normalmiş bunlar sağlıkla gelsinler inşallah 💗
2baybannesi Pnr60 doktorum bir ay önce 39. Hafta da alırız demişti ama bilmiyorum 38lerde olsa iyi olur aslında artık zorlanıyorum🙈
Pnr60 nilayakinci Benimde normal doğum tarihi 23.03.2023 çok güzel bi tarih hayırlısıyla gelsin inşallah ❤️