Pnr60 Ayisigi45 Aceleci prenses desene annesine kavuşmak için uğraşıyor :))) hayırlısıyla gelsin inşallah o tekmeleri biliyorum bende ah oğlum ah diyorum napalım 😂
ikikedi-birbebek Pnr60 Normal doğum istiyorum çok şükür şu an o şekilde gidiyoruz 😂 Normal olunca her an gelebilir korkusu oluyor günümüz hiç belli değil 😂 37+6 🌿
Pnr60 ikikedi-birbebek Ama o da çok heyecanlı aha geldi aha geliyor demekle geçiyor son günler 😂 sonra bi bakıyosun kucağında hayırlısıyla gelsin inşallah 🥰
Medinedogru03 Pnr60 benim son tarihim 8 mart tam 1 haftam kaldı doğdu doğdu yoksa suni sancı vercez inatçı kıza , hiç bir belirtim de yok acilma da yok noluruz bilmem böyle, hayırla kucağına al cnm inshAllah 🥰
Pnr60 Medinedogru03 Oyy içeride rahat baya demekki annesi 🥰 bişey kalmamış zaten ,son hazırlıklarını yapıyordur şu an prenses ya öyle sıradan gelmeyim diyordur 🤭🤭🤭
Dilara_123_ Seyma65 eee bende 36+3 te gittim 37 haftalık çıkıyordu 3 kilo 100 Gr dedi bana hiç demedi şu haftalarda doğumun olur fln
Pnr60 denizaktas Korku konusunda ne kadar rahatmış gibi davransamda bende öyleyim 😞 ama bi şekilde olucak hayırlısıyla inşallah allahım güzel bir şekilde kavuşturur bizleri evlatlarımızla 💙
Emellbsm Biz bugün 38+4 olduk doktorum bekleyecez diyor normal doğum istiyorum haftaya kadar bekleyeceğiz uygulamaya göre 11 mart ama bakalım ne zaman gelecek bebeğim💙
caglak01 Siem24 İnşallah gönlünüzce olur bende 03.03.2023 çok istiyordum.Maalesef doktorumuzun programına uymadı 06.03.2023 olacak doğum tarihimiz
Mommm03 Pnr60 normal doğum olarak ilerlediğimiz için 17mart gözüküyor ama bakalım cumartesi kontrolde heran gelebilir hazırlıklı ol demşti bakalım ne zaman gelecek oğlum🐣❤❤
Pnr60 Mommm03 Çok heyecanlı bekleyişler ya bşrde ha bugün ha yarın diye bekliyorsun ya 🥰 hayırlısıyla gelsin inşallah 💙
Lavantakokusu64 Pnr60 Öyle az kaldı cok şükür ☺️ Gününden önce doğacakmış gibi hissediyorum da bakalim sağlıkla gelsinler🥰
Nhlhmz11 Nevaninannesi öyle mii 🤗 benim cumartesi günkü kontrolünde doktorum açılma var demişti , ondan iki gün sonra da nişanım geldi , heyecanla bekliyoruzzzz 😇😇 bende normal istiyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsa 🙄 bebeğinizin kilosu ve cinsiyeti nedir acaba 🥰
Nevaninannesi Nhlhmz11 nişan derken hafif kanama mı oldu yoksa diğer türlü mü? Haftamız bitti bizim. 37+1 iz. 2800 dedi dün dr 47 cm miş. Gelişimi 1-2 hafta geri bizimkinin . Minyon bir kız olacakmış ☺️ Nişan geleli kaç gün oldu? Acaba kaç cm oldu açılma? Yaklaştıkça heyecan yapıyorum. Sizin kaç haftalık kilosu boyu nasıl? Cinsiyeti nedir?
Nhlhmz11 Nevaninannesi benim bugün 37 oldu :) benimkide 3 kilo olmuş , normal dedi kilosu boyunu olcmuyorlar bayadir :) kızım olacak benimde 🤗 geçen hafta bir parmak dedi doktorum benim nişan bembeyaz geldi 😅