Herkese merhabalar. Ben evladımı sağ salim kucağıma aldım çok şükür . Begüm hoca son dakika sezaryene karar verdi çünkü protein kaçağım vardı ve tansiyonlarım yükselince riske atamadı. İyi ki de öyle olmuş iyi ki de begüm hoca diyorum. Allah razı olsun bin kere ondan her zaman duacısı olacağım. İlgisi bilgisi zamanlaması herşeyiyle çok iyi .. eğer öyle yapmasaysı son 1 hafta kala daha kötü şeyler olabilirdi belki çünkü doğum esnasında preeklampsi yaşamışım. Tansiyonlarım hiç düşmemiş… şuan hala normale geldi sayılmaz ama çok şükür iyiyim .. bu kadar zorlu bir süreci bundan daha pozitif atlatamazdım . Herşeyin bir zorluğu var kızlar emek olmadan yemek olmyyor rabbim hepnize en güzelini en kolayını en sağlıklısını nasip etsin inşallah. Ücret konusuna gelince ünide doğum yapacaklar için begüm hoca normal doğum 4300 küsür sezaryen 1600 yüne küsüratı var hatırrlayamadım. Ücretli ofa olarak 3. Katta özel oda 6. Katta suit odada kalabiliyorsunuz ben suit oda bulamadım . Suit oda isteyecek olup sezaryen olacaklar günü belli olanlar önceden bence istemeli onun dışında bulunmuyor. Özel oda 76 suit oda sanırım 133 gibi bişeydi…