Busracck Begüm Kurta gidenlerle sohbet edelim istedimm 😊 doğumum çok yakın herşey normal olduğu halde riskli bir gebeliğim olduğu için normal doğuma gün verdi heyecanlıyım , kaygılıyım🙈 Doğumunu begüm kurt ile yapanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirimm 😊
Minikbebyss0 Busracck merhaba ne kadara muane oluyorsunuz normal doğum ücreti ne kadar özel oda tuttuysanız onun fiyatı ne kadar bı bilginiz varmı
Pemberuya Busracck bende gebelik takibinde ona gidiyordum çok fazla memnun kalmadım çağlar beye geçtim artık ☺️
Busracck @Minikbebyss0 244 lira veriyorum ama 10 günde bir ücret ödeniyormuş giderseniz bilginiz olsun ben her hafta ödedim çünkü ilk zamanlar kimse de ödemeyinn dememişti 😊 henüz doğum yapmadım az kaldı fiyat bilgisi hakkında hiç bilgim yok özel oda tutmayı düşünüyorum doğum yapanlara soracaktım bende burdan 🙈
Busracck @Pemberuya benim az kaldı artık ilgisinden memnunum bazı tavırlarıyla ilgilenmiyorum açıkçası artık kendi derdimdeyim inşallah doğum güzel geçerse şuan tek derdim o 😊 siz nesinden memnun kalmadınız
Pemberuya Busracck yani böyle bi kere gittim ama akşam gitmiştim ağrım vardı benim zaten ilk gebeliğim düşük oldu bunda da kanamam vardı sonra benim plesanta aşağıdaymış işte bu niye geldin gibisine tavır yaptı kii ilçedeyim keyfimden akşamın vakti çıkıpta gidecek halim yok değil mi. Sonra Çağlar’a geçtim dedi ki plesanta aşağıda bende şok oldum insan bi söyler dimi
Busracck @Pemberuya tavırları değişiklik gösteriyor evet haklısınız benim az kaldığı iin bende ilçeden gelip randevu bullmakta güçlük çektiğim için ve randevuyla alakalı sıkıntılar yaşadığım için sabrediyorum. Değişik bir tavrını görmedim ama akşamda gitseniz sabahta gitseniz bakmak zorunda zaten ortada bir gebelik bir sorun söz konusu sonuçta kimsenin öyle tavır sergilemeye hakkı yok… çok geçmiş olsunn
Minikbebyss0 Busracck üniversite de normal gebelik takibinde ki doktorların hepsi öyle zorla yapıyolarmış gibi 36 haftalıgım bikerede gittimde güler yüzlü birini görmedim içeri girerken bı bitsede gitsek tavrında yüzüme bakıyolar sanki bi yanlış hareketimiz olsa anlıcam ama her gitmemde günaydın merhaba nasılsınız diye içeri giriyorum biride bikere günaydın demedi göz göze temas yok zaten bilmiyorum nasıl doğum yapıcam orda Rabbim iyilerle karşılastırsın işimi kolaylastırsın cümlemizin
Busracck @Hrdl ona randevu bulmak ulaşmak çok zor maalesef ben bulamadım yani. Tanıdık vesilesiyle gitmek iatedim şansıma izindeydi. Nasip böyleymiş bwnim şikayetim yok begüm hanımdan. Siz ne deneyimlediniz ?
Hrdl Busracck numune hastanesindeydi ben o zaman gitmiştim bekardım ilgisiz bi doktor begenmemiştim Şuan hamileyim medicanaya gidiyorum canım ben
Busracck @Minikbebyss0 aslında şikayet etmek gerekir diye düşünüyorum. Hasta olarak haklarımızı bilip bence arkasında durmalıyız ve göz yummamalıyız. Ben de hemşireyim bugüne kadar kimseyi rahatsızlık duyacağı şekilde davranmadım . Kendime davranıldığını farkettiğimde de gerekeni yapıyorum. Doktorlar hemşireler kadar da insanlarla muhattap olmuyorlar neticede. Ve doktorluk yemini denen birşey var bu kadar rahatsız hissedilmesi beni üzüyor açıkçası. Normal gebelik takibinde sürekli doktor değiştiği için ben begüm hanımı tercih ettim.
Minikbebyss0 Busracck doğumun ne zaman acaba burdan bilgi verirmisin doğum yaptıgında özel oda fiyatıyla normal doğumun ne kadar yaptığına
Umay-58 Minikbebyss0 ben bilgi almıştım normal doğum ilk gebelik ise 3200 tl 2. Gebelik ise 2300 tl sezaryen 1600 tl özel oda 90 tl suit oda 126 demişlerdi ocak ayında .
Busracck @Minikbebyss0 15 16 gün içinde inşallah nasip yazarım tabiki askında gün verdi normal doğuma nasıl olacaksa…
Busracck @Hrdl numunedekiler öyle maalesef nedense zaten. Şuan ünide bir sıkıntı görmedim en baştan beride gitmiyorum zaten doğuma da az kaldı. Biraz riakli bir gebeliğim var yakından takip ediyor bakalım doğuöu yapınca anlıcam asıl 😊
Hiyaku Umay-58 hangi doktor icin ben de sormustumda caglar bey icin normal 4 bin kusur dediler sezeryan 1600 du sanirim yanlis hatirlamiyorsam