shnbse Zbyde34 ben Maysa koyacağım arapça kökenli bir isim zerafet ve gururlu yürüyüş demek :) diğer aklımda ki isimler; Liya ve Alin’di
Gupssse shnbse maysa yi ben de seviyrm ama kimse sevmedi cizgi filmi var ya bi de çok tatlı hayalci bir kiz🥰 sağlıcakla kavuşun kiziniza
Arcin Zbyde34 rümeysa haric isimler güzel. Cünkü rümeysa ismini peygamber efendimiz lanetlemis. Benim ismim rümeysa. 29 yasindayim ailem degistirmeyi düsünüyo. Bu yastan sonra.
Zeynebinannesi Zehragniken Benimde kızımın adı Zeynep 2.ye hamileyim 5 yaşındaki Zeynep Hanım kız olursa Ada Nisa olsun diyor okula gitmiyor etrafımızda çokta cocuk yok o isimle biri de yok ısrarlı bir şekilde diyor bakalım cinsiyet ne olacak 🥰😊
Zeynebinannesi Zbyde34 valla masallah benim kızım da Zeynep ama çok uysal hergun iyiki doğurdum diyorum sadece aşırı derecede Zeynep ismi var okula başlayınca ne olacak bilmiyorum
HTSY-3535 13,16,18 erkek dediler 20 de kız üç hafta sonra tekrar gitcem eğer kız derlerse Aslı, Güneş ya da Maya ♥️
Ayse_Nuryusuf01 ASEL ZÜMRA benim kızımın ismi ASEL cennette bir bal ırmağı demek Zümra cennetin en güzel köşesi demek