Adaderen2808 Kubraarslan28 Bana sıkıntı yok diyor anlamadım bende iki doz arasında ne kaldı yani şimdi ilk başta yılbaşından dolayı dediler sonra uygulamamız farklı dediler gününde gittim bu sefer depremden dolayı aşılar deprem bölgesine gitti dediler halen beklyrm
Kubraarslan28 Adaderen2808 bizim sağlık ocağına da az geldi dedi senin hiç aşın yok tu sana vurayım dedi aşılar heryerde oyleymiş gelmiyormuş gelse bile az geliyor dedi
Bendenizanne Kubraarslan28 ben 18 haftamda oldum, 3 yıl öncede 2 doz olmuştum bu seferde 2 doz olacakmışım
3MelekAnnesiiii Kubraarslan28 ben iki sene once kizim a hamileyken yaptirdim. Ondan oncede 2013 de oglum dogmadan once yaptirmisim bi sonraki 2 3sene sonra olmasi lazim
Simay13 Kubraarslan28 30.da hissedeni de gördüm. Ama hani rutin kontrollere gidiyorsun ya. Utrasyonda herşey normalse bebek hareket ediyor sen hissetmiyorsan normal. Bu zamana kadar birsry dememiş doktor demek ki herşey normal. İçini ferah tut.
91mer 18 haftadayım dün aradılar Az aşı var dediler Ben sedim istemiyorum. İmza verdim istemediğime dair