Tusemciiim Hacerdogan kolanda eşimin arkadaşı yeni doğum yapmış 8 bin vermişler sanırım ikinci doğum olduğu için. Fiyat verirken ilk doğum mu ikinci mi soruyorlar kolanda ona göre fiyatlandırma yapıyorlar 🥴
Rabiagulcin Hacerdogan gitmedim öneren oldu benimde kaç arkadaşım kolondaki duygu hanıma gitmemi isteyen arkadaşım oldu memnun kalmışlar
Tusemciiim Hacerdogan seninki ikinci doğum daha indirimli olur diye düşünüyorum kolanda düşünüyorsan ama Anadolu’da fark etmiyor normal doğum sezaryen ilk doğum 11400 tl 🤭
Hacerdogan Tusemciiim yani Hafize hanım biraz soğuttu beni kolondan ne yalan söyliyim ama ümit beyden ve hastaneden çok memnun kalmıştım
Tusemciiim Hacerdogan Hafize hocayı ilk gördüğümde kadının marijinal bi duruşu var girdim ultrasona onda ağzından cımbızla laf çektim yanındaki sekreter beni dövecek gibi bakıyordu 🤣🤣🤣
Tusemciiim Hacerdogan Güleryüz önemli ama bir yerde kendimi suçlu hissettim içeri girdiğimde 😅 ama duygu hocaya gittiğimde gel gel senin tosuna bi bakalım diye başlıyo muhabbete 🤣
Hacerdogan Rabiagulcin Hafize hanıma gitme hiç tavsiye etmiyorum yorumlarıda görmüşsündür.. Kolona gidersen de ümit beye git derim
Rabiagulcin Hacerdogan teşekkür ederim öyle yaparım doktor iyi olması çok önemli seni soru işaretiyle değilde gönül rahatlığıyla eve göndermesi lazım