Tusemciiim Hacerdogan gebeliğimi ilk öğrendiğimde Murat hocada yaptırdım tüm tahlillerimi birde çağan hoca var devlette oda mükemmel bir doktor ilk doğumum olduğu için maalesef devlet kabul etmiyor mecburen özelde doğum yapacağım 😵💫☺️
Hacerdogan Tusemciiim Çağan hocayı da duydum evet oda baya iyimiş:) yarın Murat beye gidicem bakalım o ne derse inanırım mesela🤣
Tusemciiim Hacerdogan ne demek kuzum, küçük bir ilçe maalesef pek alternatif olmadığı için bütün doktorlar biliniyor ☺️
Hacerdogan Yldz-z Bana da değişme ihtimali var mı dedim ya bi ters konuştu yok kız değişmez dedi şaka gibi 🙄 Görsün görmesin de böyle net konuşması çok yanlış zaten insan allak bullak oluyor kızımıza isim bile bulduk babasıyla şimdi erkek dense yine karışcaz 😢
Tusemciiim Hacerdogan Murat hoca bana tüm testleri yaptırmamı istedi ben ikili tarama harici hiç bir test yaptırmadım kızıp duruyordu 😅😅
Yldz-z Hacerdogan aa bunu bilmiyordum içinizede sinmemiş zaten en iyisi başka doktora karar verip o doktorla devam edin😔 anadolu hastanesinde sezeryan ve normal doğum 11400 tl , muayene ücretide Kolan hastanesinden uygun 320 tl
Tusemciiim Yldz-z Bizim Oyak indirimimiz var kolanda mesela doğum 10 bin 500 tl Anadolu’da doğuma sizin söylediğiniz rakamı veriyorlar fakat doğum mayısta olduğu için fiyat değişcek diyorlar 🥴
Tusemciiim Hacerdogan Sadece kan ve ikili test yaptırdım onun harici 3’lü 4’lü Detaylı ultrason Şeker yüklemesi hiç birini yaptırmadım canıma değsin diyormuşum 😅😅😅
Tusemciiim Hacerdogan o haftaları artık ben geçtiğim için rahatım hani duygu hocada Bebişte bi sıkıntı yok gerekte yok içini boştan yere karartma dedi şuanlık Allah ne verdiyse lambur lumbur haftadan haftaya koşuyorum 😅😅
Tusemciiim Yldz-z evet 😔 Yılbaşından önce 7 buçuktu hatta ben satın almak istedim vermediler fiyat değişeceği için 2 ayda 3 defa fiyat yükseltmesi yaptılar 🥴
Hacerdogan Tusemciiim Benim ilk gebeliğimde tansiyon sıkıntım vardı 36. Haftada çat diye kolonda ümit beyle girdim doğuma ama baya memnun kaldım kendisinden de Allah var
Yldz-z Tusemciiim of ne diyeceğimi bilmiyorum yılbaşından bu yana çok artmış mayısada bir şey kalmadı inşallah dahada artmaz😔🤕
Tusemciiim Hacerdogan inşallah sağ Salim kucağına alırsııın bebişinii 🤲🏻🥰 ultrasondan önce muzlu süt iç hemen hareketleniyor 🤭
Tusemciiim Hacerdogan kolanda eşimin arkadaşı yeni doğum yapmış 8 bin vermişler sanırım ikinci doğum olduğu için. Fiyat verirken ilk doğum mu ikinci mi soruyorlar kolanda ona göre fiyatlandırma yapıyorlar 🥴