Ozderr ben kesinliklikke size ne hakaret ettim, ne de bu tarz bir üslup kullandım bu mesaja kadar.Şizofreni var sanırım, açın okuyun dicem ama bunlar hep kapasite gerektiren şeyler.Sorularıma bir tane bile cevap veremediniz anlaşılan bayağı ağırınıza gitmiş bu durum.Hamilesiniz diye kırmayım dedikçe haddinizi aştınız.Ama suç bende; normalde yanına bile yaklaşamayacak, ilim, bilim, fenden habersiz insanlara burada faydam olsun diye saygı çerçevesinde bildiklerimi paylaşayım çabası niye.Sizi kokuşmuş cehaletiniz ve karakterinizle başbaşa bırakıyorum.O kadar bürümüş ki kalbinizi beyninizi bu pislik, ne kadar okusanız, araştırsanız da geçmez, geçmiş ola.Bu cahil cühela takımına fırsat verip konuşturmak hata.İnternete yazmış makale diye ‘ pubmed’ diyo bana!Benim kaç tane akademik yayınım var biliyor musun sen, 3 defa şeref listesine girdim ODTÜ nün, pubmed de her makale ücretli, kaçına 35 euro ödeyip de açtın.Sadece makalelerin abstract ı paylaşılır orada.Hadi ezilmesin bu kadar kişi okuyo diye sustum.Ama fazla mütevazi olma gerçek sanırlar.Sizin gibi seviyesizlere haddini bildirmek lazım.Evladınıza çok yazık.Her çocuk aydın açık fikirli temiz kalpli bir anneyi hakederken, sizinki ağzı bozuk, seviyesiz, tartışmayı dahi bilmeyen içindeki pisliği heryere bulaştırmaya çalışan bi anneye mecbur.Allah yardımcısı olsun.Fazlasıyla vaktimi aldınız.’Ne demişler cahille etme sohbet, ya elinden, ya dilinden’Artık cevap da vermicem, yazdıklarınızı da görmem, kudurun.Size sizin anladınız dilde cevap verdim bu sefer ama bu bile seviyenizin çok üzerinde oldu.Tekrar emin oldum ki bazı insanlar kurtarılamaz, içleri çürümüş.Size kendi deyiminizle at gözlüklü dünyanızda mutluluklar.Az bilgi çok mutluluk getirir, siz en çok bilen olduğunuzu sanmaya devam edin.Benim cahil cühela takımına ayıracak vaktim tükendi.Ay dur ama çok uzun oldu, ömründe bu kadar uzun bişey okumamışsındır sen çok zor olacak😅 Neyse canım 3-4 güne böl, bi de anlamak için süre lazım, bir haftaya çözersin.Çok iyimser oldu demi, sen kim algılamak kim.Başını okuyup hakaretlerle devam edersin, dedim ya bir kapasite lazım.Beyin herkeste var ama kıvrımlarının çokluğu, kullanma sıklığı bu kapasiteyi belirler.Sen belliki ergenlikte tatile çıkarmışsın.Hiç zorlama bırak orada kalsın 😁😁😁