Merobebe Bbebek zaten sizin konuşma şeklinizden iyi bir yetişkin olduğuz belli . Konuşmalarınızda hakaret yerine yapıcılık gördüm.
Merobebe Bbebek süper ağzınıza elinize sağlık👏👏 işte saygı çerçevesinde bu kadar muazzam cevap verilir 👏👏
asminko345 oglummehmedim Rezilsin 😂 kalitesiz seviyesiz birisin 😂 düşük insanların yapacağı haraketler aferin sana 😂😂😂😂😂😂😂👏👏👏👏😂😂😂😂🤪🤪🤪🤪🤪
Obsesifk [bilinmeyen] bence hiç hastaneye gitmesinler evde doğursunlar. Mazallah onlardan habersiz bebelerinin vücutlarına bişey zerk edilir. Sağlık bakanlığı bu güven olmaz.
figen01 Aşısız olurmu ya umarım kabul edilmez yoksa hastalıktan kırılır millet bulaşır herkese birbirinden
Burcuu26 Yazık çok yazık aşı yaptırmamak çok yazık! Bir kere vücuda zerk edilen cıva dan bahsediyorsunuz e biz hergün zaten vücudumuza cıva alıyoruz aşının içinde bulunan cıva günlük aldığımızdan daha da az ya. Bir kere toplum sağlığı denilen birşey var ya Suriyeli doldu heryer ne hastalıklarla geldiler. Allah aşkına yurtdışına giden birçok aile var aşı kartı mutlaka bu çocukların kontrol ediliyor. Aşıları olmayan çocukları yurtdışında ne devlet ne özel okul alıyor. Hangi aşısı eksikse çat çat çat aynı gün hepsini yapıyorlar. Çİçek hastalığı yok edildi aşı ile ya daha ne konuşuyorsunuz. Rotavirüs özel aşı ama 10 küsur yıldır yapılan aşı. Rotavirüs bulaşan çocuk ağır ishal tablosundan ölüm riski var! Verem boğmaca tetanoz difteri su çiçeği kızamık kızamıkçık kabakulak zatürre çocuk felci vs vs hiç baktınıx mı bu hastalıklara ufacık yavruların nasıl hastalıklarla savaştığına aşı ile hasta olsalar bile çok hafif atlatıldığına ya da hiç geçirmediklerine. Bu aşıların tabi ki de yan etkileri olacak. Yediğimiz çileğin armutun etin kullandığımız diğer birsürü ya da o ateş düşürücüler giydiğimiz kıyafet kullandığımız sabun deterjan hayatımızda ki herşeyin bir yan etkisi olabiliyorken bırakın aşılardada olsun. Benim görüşüm çocuklara yapılan en büyük istismardır aşı yapılmaması. Daha ne diyeyim! Akıllı düşünülen günler diliyorum.
Gizemnurrr AnneyizBizAnne hasta etmez öldürmez ama tam bir kurtarıcı değil vücut virüsü tanıyor.dusman olmakta yersiz kurtarıcı olarak görmekte
tomrisveannesi Prenseskuzum hamileyken ne ilacı aldınız? Ben vitamin haricinde birşey kullanmıyorum doktorum önermedi. Ağrı kesici bile kullanmak sakıncalıyken ne ilacı kullandınız