Syma_07 Babyykmz bende hazır değildim ama surejli bişey olucakmi diye korkmaya başladım şuan çok hevesliyim 😌
Gizzgzz Syma_07 canım şöyle söyleyim evlendiği gün hamile kaldım 3 haftalık evliyim 3 haftalık hamileydim herkes kınamıştı beni :) erken doğurursan nolacak millet evlenmeden hamile kalmış derler diyenler oldu kime ne dedim geçtim :))
Syma_07 Gizzgzz Allah’tan benim nikahım temmuzda oldu düğün Eylül’de oldu konuşan konuşsun zaten evliydim😂😂
Syma_07 arzumucahit69 eşim çok istiyordu ilk ben bi kaç ay beklemek istedim ama öğrendiğimde çok sevindim 😌
Ozge1708 Syma_07 8 sene sonra tüp bebekle hamile kalmıştım. Kızım şuan 22 aylık. İkinciye hamileyim. Olmuyor nasl olsa diye korunmuyorduk ama bu sefer kendiliğinden oldu 6 hafta sonra doğumum var. Bir kızım daha olacak🥰
Syma_07 Ozge1708 bı tanidigimda oyle oldu 7 yıl sonra ikizleri oldu olmaz demişler 2 ay sonra hamile kalmış bidaha b bişi oldu 😂
Gzmm- Syma_07 ben de evlendiğim gece gebe kaldım . Düğünüm 16 Temmuz ama gebelik hesabında son adet tarihi 10 Temmuz olarak hesaplanıyor 🤣