Babyykmz Syma_07 ben hala hazir degilm 😔 hatta ilk haftalar cok agladım Rabbim gunah yazmasin sonra uzuldum allahim sen verdin sen alma diye dua ettim. Ama hic hazir hissetmiyorum. Hatta boyle surekli gidip bisiler almaya bile hevesim olmuyor zorla aliyorum ugrasasim yok. Bilmiyorum ne olcak boyle. Daraldigim zamanda esime sariyorum senin yuzunden hamileyim bilmem ne 😅
Syma_07 Babyykmz bende hazır değildim ama surejli bişey olucakmi diye korkmaya başladım şuan çok hevesliyim 😌
guzinbyrktr Babyykmz şu an tam olarak beni anlattınız, plansız ve erken oldu benim de dediklerinizi yaşıyorum daha çok yeni ama Allah bizlere sağlıkla bağışlasın inşallah
AyFa1608 Syma_07 4 haftalık evliyken, adete göre 6 haftalık hamileydim🤣 ilk hamilelik, yeni evlenmişim. Adete göre hesaplandığını bilmiyorum o zaman. Soranlara ne diycez yanlış anlarlarsa diye çok korkmuştum 😅😅
Elacik Syma_07 maşallah pek hızlısınız 😄 sağlıkla kucağınıza alın İnşAllahh 🌸 ben 14.ayımızda gebe kaldım tam hayal ettiğim gibi bir sene geçtikten sonra nasip etti rabbim çok şükür 😘
Seyma0323 4.5 yıllık evliyim 3 aylık bebeğim var, bilerek geç yaptım ve hiçde pişman değilim hatta biraz daha geç olabilirdi. Eşimle dollu dollu şehir şehir gezdik.. evimizi arabamızı aldık 🥰
hunilimom Syma_07 ilk kızıma ilk geceden kaldım nasıl oldu bilmiyorum 😂 yumurtalama bile değildi ikinci kızıma da 6. Ayda
Slaedz Syma_07 sne yine hemen hemen 1 aylıkken kalmışsın 😂 ilk gecesi kalıp 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim üstüne bide ikiz gebelik olduğunu öğrenip hepten şok olmuştuk
2prensesannesiiii Syma_07 tam 1. Yılımızdaki ay gebe kalmışım önceside var 3 tane ama düşükle sonuçlandı şuan sağlıklı ilerliyoruz🥰
kuzeymomsss Syma_07 bende evlendikten 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim 😂 7 ağustosta evlendim 10 ağustosta regl oldum Eylül başı hamile olduğumu öğrendim 😂