Minis122 Kalbiimde2can ins ogrenirsin cnm benimde devlette hala cinsiyet soylemedi gorunmuyor diyor ama ben ozele gittim 4 boyutlu ile fotosunu gosterdi bacak arasini. Baya gorduk😂 devlete kalirsa dogumda ogrenirdim benimkide keyifci
Kalbiimde2can Minis122 yaaa niye öyle yapiyorlar cok sacma 🙁 bizimki sirtini dönükte hic bi sansi yoktu ama bugün nedense ümitliyim 😁😁😁😬
Kalbiimde2can Mina40 Forumun ana sayfasinda 3 nokta var orda resim yükle yaziyor canim ona tikla bi sayfa cikiyor orayada istedigin resmi yükle sonra yükledigin yerde kenarda kopyala yaziyor ona bas ve burda yorumlarda yapistir 😅
Minis122 Kalbiimde2can gecen sefer kucuk dedi 14 hafyada gormedi dunde 17 haftalik enteresan sekilde uzanmis yatuyor gorunmuyor dedi gevistirdi. Ultrasonlari cok iyi degilmis sanirim
Merveilgaz Kalbiimde2can benimkinide doktorum erkege benzetti ama kesin demiyorum demisti 12+4te. Bakalim sende ne olucak
Kalbiimde2can Merveilgaz hani bana tek erkege benzetiyorum dese erkek diye düsünürümde ikisinede benzetince tuhaf geldi🤣
Kalbiimde2can Minis122 hmm olabilir o yüzden anlamamistir ama bizde anne adayi olarak merak ediyoruz bu cihazlari yenileseler ya 🤭
mugeb123 Yeshll bazen çok rahat oluyorum iyi düşünmeye çalışıyorum ama sonra bana bi korku bi telaş gelio değişik bir ruh hali içerisindeyim :) internette öyle şeyler yazıyor okuyorum falan aslında bakmamak lazım etkiliyor beni
Yeshll mugeb123 internete bakarsak hepimiz kanseriz hepimiz düşük yapmak üzereyiz hiç bakmıyorum internete
Siyahdnz saitkereminannesi02 maşallah canım naısl durumu bende 20+2 dun gıttım ıyıdı sukur 280 gram olmuş mınıgım💙detaylı ultrason yaptıracam haftaya
saitkereminannesi02 Siyahdnz Çok şükür sağlıklı dedi detaylı ultrason için devlette sıra bulamıyorum özele gidecez
Mutlulukkk Kalbiimde2can kizzz bz senle cidden ayniyizz bende smdi yoldayim cinsiyeti ogrenmeye gdicemm 😂😂 cok heyecanliiii 🎉🎉🎉 aynen dualarda bulusalimmm. Bakalim meyvemizin cinsiyeti ne 😂 pardon domatesimizin 🤣🤣
Kalbiimde2can Mutlulukkk aaaa beraber ayni günde doguma gideriz seninle 🤣🤣🤣 hadiii bakalimmm burdan bana bildir bak bizim saatimize daha cok var zaman gecmiyor🙈❤️🥰