Kalbiimde2can Kizlaaaar bugün 17+1 olduk buranin saatiyle 15:50 türkiyenin saatiyle 16:50de bebisimizi görmeye gidicez🥰😍 lütfeeen sizden rican dua edin cinsiyetimizi artik ögrenelim 🤲🏻😅
Serapp777 Kalbiimde2can bizde gidicez bugun 24. Haftaya giriyoruz artık bakalım biizm kız ne kadar büyümüş 😇bi de şeker yüklemesi için konusalım doktorla
Sezenn_ Kalbiimde2can Günaydın 🌞 bugün bizimde görüşümüz var 12+6 haftayız 2. hamileliğim benim ve cinsiyeti bende çok merak ediyorum emin olmamakla birlikte erkek dediler bana tahmini olarak bakalım . Sağlıklı olsunlar da inşallah 🌸🙏🏻 Rabbim gönlümüze göre versin sağlıkla kucağımıza almayı 🐣🙏🏻
mugeb123 Kalbiimde2can sen ne güzel cinsiyet için heyecanlanıyosun bende 5+5 2 hafta sonra kalp atışı duyacakmıyız diye yerimde duramıyorum beklemek çok zor 😇kaç haftada duydunz kalp atışı
Kalbiimde2can mugeb123 ayyy oda ne kadar heycanlii 🥰 bende 7 haftalikken duymustum ikinci hamileligim olmasina ragmen sanki hic böyle bisey yasamamisim gibiydi 😍 rabbim saglicakla büyümeyi nasip etsin insallah 🤲🏻 ilk kalp atisi sonra cinsiyet sonra dogum heycani geliyor 😅
Yeshll mugeb123 Bnde 5+2 de kese gördüm 2 hafta geçmez diyordum cuma kalp atışı duymaya gidecez nasipse ama acayip korkuyorum sende mi öylesin canım ya duyamazsam diyorum
Dmervwm Kalbiimde2can çok sukur benim.bide riskli gebelik stresli günler 2 kat daha zor geçti ama çok sukur bugünlere geldik
Siyahdnz saitkereminannesi02 maşallah canım naısl durumu bende 20+2 dun gıttım ıyıdı sukur 280 gram olmuş mınıgım💙detaylı ultrason yaptıracam haftaya
Kalbiimde2can Serapp777 masallahh 🥰 evet bende yaptircam ama bizim daha erken randevu icin bakaliim doktorumuz bisey dicekmi 🤭
Kalbiimde2can Sezenn_ hadi bakalim rabbim gönlünden geceni hayirlisiyla versin insallah canim🤲🏻 benimde 2. Gebeligim ilkinde bu kadar heycan yapmamistim hani kiz erkek asla fark etmiyor ama insan ikisinide tatmak istiyor iste🙈 Saglicaklar gelsinler insallah 🥰❤️😍
Sezenn_ Kalbiimde2can inşallah canım benimde ilki kız 5 yaşına girecek inşallah oğlum da olsun isterim ama Rabbim hayırlısını versin sağlıkla 🤗kesinleşirde öğrenirsen haberdar et mutlaka olur mu çok merak ediyorum bende 🙈🌸
Gunes63 Kalbiimde2can sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰 Bizde bugün 17 haftalık olduk kontrole gidiyorum doktorum 13. Haftada tahminini söyledi Umarım netleşir 🥰
Kalbiimde2can Gunes63 amin hepimiz saglicakla alalim insallah canim benim cok sagoo🥰 ayyy sen simdi mi gidiyorsun? Burda söylermisin tahmini neydi ve ne oldu diye 🙈❤️
Kalbiimde2can Dmervwm cok sükür canim umarim hersey cok güzel bi sekilde ilerler bir avazda yavrucagini kucagina alirsin bizede burda güzel dogumunu anlatman nasip olur🤲🏻❤️🥰
Gunes63 Kalbiimde2can tabi ki kontrolden çıktık 🥰 cinsiyetimiz kız canım 👶 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah her birimiz ♥️♥️