Sahnedekimadam hayalcim Bu biraz hedef gibi ama gerçekleşmesi mümkün 🤗 hayaller daha uzakta olmalı bence
[silindi] hayalcim Sahnedekimadam oğlumda hiç sütüm olmadı şimdi yine hamileyim sütüm dolsun taşsın istiyorum oğluma iki yıl mama verdim çok üzülmüştüm inş bu farklı olur
burcin-2202 Pamuk Allahım sağ Salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.🤲 Sağlıkla huzurla mutlulukla hayırla gelsin tüm kuzucuklar 🫶
Curcu Sirkelimon içimi yaktı bu yorum. Benim de kızım ameliyat oldu 1 sene hastane kapılarında süründük aynı şeyi ben de o kadar istiyorum ki. Çok samimi dua ediyorum Rabbim şifasını versin kuzunun ayağına taş bile değdirmesin. Bebekler küçücük yaşta büyük acılar çekmesin.
serpil1baby Sahnedekimadam hamile kaldığımdan beri tek hayalim sağlıkla doğması ve ona iyi bir anne olmak güzel yetiştirmek iyi bir insan yetiştirmek tek hayalim. hiç bişey istemem başka maddi 🤲🏻🥰🥰🥰
Kalbiimde2can En büyük hayalim ailemin ölümsüz olmasi 😭 bugün bi duygusal uyandim ailemi cok özledim galiba 😭😭
2022bebeki Pamuk Sizin kadar sürecim uzun olmadi belki anlayamam ama öyle içten istediğinizi ve içinizdeki hasreti burdan hissettim ki rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin birbirinize 🌺
Mhtpflz Sahnedekimadam ilk dileğim sağlıklı hayırlı bir evladımın olması inşallah sonrası için yurtdışında yaşamak😇
esiaks Sahnedekimadam KPSS yi halledip atanmak 🫠 bu hayalin gerçek olması için çok emek veriyorum. İnşallah olur
Ezzzgiii esiaks Emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle 🙏 Bende yine hazirlanicagim asla pes etmeyeceğim kızım için en büyük hayalim atanıp mesleğime kavuşmak ❤️
Planetree Rabbim bu dünya da ne istediysem nasip etti çok şükür bin şükür bugünüme 🙏🥰 Sağlık huzur ve dünyamızı kazandık en önemlisi inşallah rabbim ahiretini de kazanmayı nasip etsin ❤️ Sadece rabbimin rızasını istiyorum 🤲🏻
Serpilinumudu Sahnedekimadam en büyük hayalim vefat eden kızıma 1 dk bile olsa sarılıp tekrar tekrar öpmek ve bi kere sesini duymak her gün bunun hayalini kuruyorum 😓