Kara_sevda
Rabbim saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah ilk çocuk her zaman için kız olmalı ❤️ Benim iki kızım var ALLAHIM iyi ki de ilk kızlarımı vermiş kız evlat bir başka büyük kızım arkadaşım gibi 12 14 yaşındalar bu gebelikte gönlümüzden geçen erkek hayırlısıyla RABBİM gönlümüze göre versin inşallah
Hangi meyve sebzesiniz
anneveikibebekli yaban mersini 🥹
Bademmm aynıyız bizde 31+5 iri bir turp oldu kızım 🐣💫
Likayolcusu daha girmedim bulunduğum yerdeki uzman 21 haftadan sonra yapıyormuş haftaya randevu alacağım inşallah
Lemi ben de 🥰 aynıyız
sunabogluuu Bakalım önce kim doğuracak 🤭
Yaban mersini 🫐 ♥️
Beybiacar
Bende 22 haftaya göre randevu aldım bakalım
anneveikibebekli
biz muz olduk 🍌 oğlumla 💙
ilkbebek_ bana da 40 a kadar gelmezse suni sancıyla doğum dedi geçirme taraftarı değil 40 haftayı, 2 gün önce nişanım geldi o zamandan beri düzensiz sancılarım oluyor ama geçiyor her seferinde sanırım bu sefer doğuruyorum diyorum ama yok 🫠 cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecek açıkçası suni sancıdan da korkuyorum
anneveikibebekli çilek 🍓
Lime 😍
anneveikibebekli hindistan cevizi🥥🤭
domates 🍅😂
babyarslan nişanın koyu renk mi geldi, benim doktor da geçirme taraftarı değil bakalım hatta 40 ı bulmaz diyordu😂 ilk gebeliğin mi benim ilk gebelik ne korku var ne stres galiba doğuma giderken heyecan stres basıcakk😬
16+3🍋
Misir kocani
ilkbebek_ evet koyu renk geldi kırmızımsı kahvemsi akıntı gibi 😬 ilk gebeliğim bende heyecanda korkuda fazlasıyla var 🫢😂 son günler zor geçiyo hayırlısıyla bi doğuraydık iyidi hangi şehirdesin bebiş kız mı erkek mi