babyarslan 40 a kadar gelmezse suni sancı ile doğum yaptırcağını söyledi doktorum, sancım olmuyorda bel ağrım oluyor zaten 37 haftalıkken çatı muayenesi yapmıstı 1 cm acılma olduğunu söyledi doktor cumartesi gidicem bakalım tekrar yapıcak çatı muayenesi, sen nasılsın senin doğumun ne zaman var mı ağrı sancı canım 😊
Hangi meyve sebzesiniz
Çilek 🍓 10+4 😇
anneveikibebekli 22 haftalık greyfurt 🍊
Nar :) ❤🤲🏻
geser
Canım benim RABBİM gönlüne göre versin inşallah amin
Benim iki kızım var 12 14 yaşında kendim 35 yaşımdayım bu gebeliğim de gönlümüzden geçen erkek ALLAHIM herşeyin hayırlısını versin dediğin gibi eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun inşallah amin ❤️❤️❤️
Maide4427 Rabbim gönlünüze gore versin sağlıkla kucağınıza alırsınız insaAllah bebeginizi 🥰 yok bende yarın gidecem insaaallah belli olur benim ilk bebisim kız erkek fark etmez ama gönlüm biraz kızdan yana 🤭tabiki sağlıklı olsun cinsiyeti 2. Planda kalıyor 💕
Kara_sevda
Rabbim saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah ilk çocuk her zaman için kız olmalı ❤️ Benim iki kızım var ALLAHIM iyi ki de ilk kızlarımı vermiş kız evlat bir başka büyük kızım arkadaşım gibi 12 14 yaşındalar bu gebelikte gönlümüzden geçen erkek hayırlısıyla RABBİM gönlümüze göre versin inşallah
anneveikibebekli yaban mersini 🥹
Bademmm aynıyız bizde 31+5 iri bir turp oldu kızım 🐣💫
Likayolcusu daha girmedim bulunduğum yerdeki uzman 21 haftadan sonra yapıyormuş haftaya randevu alacağım inşallah
Lemi ben de 🥰 aynıyız
sunabogluuu Bakalım önce kim doğuracak 🤭
Yaban mersini 🫐 ♥️
Beybiacar
Bende 22 haftaya göre randevu aldım bakalım
anneveikibebekli
biz muz olduk 🍌 oğlumla 💙
ilkbebek_ bana da 40 a kadar gelmezse suni sancıyla doğum dedi geçirme taraftarı değil 40 haftayı, 2 gün önce nişanım geldi o zamandan beri düzensiz sancılarım oluyor ama geçiyor her seferinde sanırım bu sefer doğuruyorum diyorum ama yok 🫠 cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecek açıkçası suni sancıdan da korkuyorum
anneveikibebekli çilek 🍓
Lime 😍
anneveikibebekli hindistan cevizi🥥🤭