Sedoscum Bebisveannesii 18 haftada kız dediler 20. Haftada erkek dediler 22. Haftada gene kız dediler 25. Haftada erkek dediler dedik ikiz mi yok dediler şuan 27. Haftamdayım kız mı erkek mı araflardayım 😂😂
Sena00 Benma ben 15+3 de gittim bacak arası boş kız dedi şuan 16+1 olduk iki hafta sonra bidaha gidecez inşllah yanılmıştır doktor kızımda da yanılmıştı çünkü
Sena00 Benma evet hep bir kızım bir oğlum olsun istedim kızım var çok şükür ama nasip değilmiş demekki
Gizem9564 Yasemika evet öyle ama çok bariz bi çıkıntı gördüm demişti. 11. Haftada bildiği bebeklerde var. 15+5 de kız dedi ama ben hep erkek hissediyorum 🤷🏻♀️
Merveilgaz Yaa kizlar burada okuduklarim cok sasirtici. Bence doktora giderken cihazin kalitesine onem vermek lazim. Benim doktor 12+2 kiz dedi ve degismedi. Normalde kizi gormek daha zor. 19a kadar cinsiyetde yanilmak nedir ya? Sasirtici
Dyt-Elif @Cerennn11 Cerennn1 12+5 iz bugün doktorumuz erkek dedi çıkıntı var genital bölgede geçen haftada kız gibi demişti benimde kafam çorba şuan😂😂
Dyt-Elif @busrabaymis bugün aynı şekilde çıkıntı görünüyordu benim bebişte erkek dedi ama 13+0 ız herkes çok erken bizede erkek dediler 20. Haftada kız olduğunu öğrendik falan dedi birkaç kişiden duydum hemde bence yanılma olabiliyor birsürü kişi alışveriş yapıp mağdur oldu çevremde o yüzden henüz kıyafet almayı düşünmüyorum sende alma bence😂😂😂
busrabaymis Dyt-Elif Evet Evet yanılma olabiliyormuş o yüzden almayacağım ben de kıyafet hayırlısı sagliklisini versin Allah’ım çıkıntıyı gören net erkek diyor ama kordon da olabiliyormuş o çıkıntı o yüzden bekleyeceğim 20.haftaya kadar 🥰🥰
Tugcekrblt Ben 11. Haftadayım bacak arasını gösterdi doktor boş kız dedi bakalım haftaya netleşir dedi değişir öi bilemedim🤗
Dyt-Elif @Tugcekrblt 11. Haftada bizimde boş kız dedi canım bugünde 13+0 çıkıntıyı gördük erkek dedi ama kızlardada bazen genital organ çıkıntısıda olabiliyormuş bakalım bir ay sonraki kontrolde netleşir😂😂
Tugcekrblt Dyt-Elif harbi mi ya 😄 hayırlısı tabi ki bacak arasını açınca değişmez mi acana diye düşündüm belli olmuyor demek🤭😄
Dyt-Elif @Tugcekrblt aynen belli olmuyor 20. Haftalar daha garanti 😇 sağlıklı olsunlar inşallah belli olunca yaz merak ettim 😊
Tugcekrblt Dyt-Elif aynen haklısın , haftaya tekrar gidicez yazarım , ileri ki haftalardada yazarım hayırlısı inşallah sağlıklı olsun da 🤗🙏