UmutsuzPolyanna Aaaysee kız ben bi poklar yiyom bu aralar meşgulüm ama bomba gibi bi poli olcam inş kdkfkfk
Serpilali01 Hamaratpanda bende adanadayimda evim 7.kat korkudan giremiyoruz eve bizde 32 haftalikda hamileyim sen evine geçtin mi merak ettim çünkü ara ara hala sallaniyoruz malesef ilk gün korkusunu atamadığım için evime gidemiyorum 😔
Hamaratpanda Serpilali01 mecbur gitmek zorundayız canım nereye kadar başkasının evinde kalacaktık. Bizim ev hasarsız. Ben evimde daha güvende rahat hissediyorum. Ama bugün doğum yaptım tek korkum sallanırsak nasıl aşağı ineceğim. Çünkü 10. Kattayım.
Serpilali01 Hamaratpanda canim benim inşallah birşey olmaz 🙏🏻buarada bebeğin hosgeldi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah
hepoyleolurzaten Aaaysee amanııın ben sildim uygulamayı da bugün bi google üzerinden bakayım demiştim 🤭 @Aag06 da girmiyor artık bi şey demek isteyen olursa ben iletirim 😂
hepoyleolurzaten Aaaysee İyiyimm, Arın ın peşinde koşturmaca 😂 sen nasılsın canım benim 🥰 O anca 2.ye hamile kalırsa gelir, o zaman muhtemelen bende daha aktif olurum 🤣 geçen cuma bana uğradı bi yarım saat onlarda iyi
Aaaysee hepoyleolurzaten oyy öp yerime Arın paşayı 😽 ne yapim şimdi Dua mı edim 2.ye hamile kalsın diye 😂 bende öyle bebişi bekliyorum iyiyim çok şükür 🥰
hepoyleolurzaten Aaaysee Öperim öperim 🥰 valla bir duaya hayır demez şöyle sağlıklı bi erkek bebişi olsun çok istiyoruz cümleten 😂 Ne kadar kaldı kavuşmanıza 😍
Aaaysee hepoyleolurzaten ya ederim tabii insaAllah 🥰 valla yarın 36 olcaz insaAllah bebişim ne zman gelmek isterse artık 😁😍