Rubycikolatam 3 çocuğumu da 39 küsürlerde normal dogum yaptim bu hamileligimde de 39+2 olduk bugün yarin bekliyoruz inş😊
B_lgeee Ayseeeunal ben ilk dogumumu 38 haftalıkken yapmıştım şimdi aynı sabırsızlık bendede var daha 18+5teyim
Surprizzz2022 Oğlumi 35+3 te doğurdum☺️ smdide erken doğum riskim var bakalım minnak ne zaman gelmeyi tercih edecek🤭
Asenakardg Surprizzz2022 erken doğum riskinizin sebebi neydi acaba benimde baş aşağı baskılıyor dedi doktor 33.haftadayım
Bzdmr Ayseeeunal 39+6 olduk kızımın hiç gelmeye niyeti yok dün bakıldı açılma vs yok nstde sancı yok ağrı yok ne olacak böyle bilmiyorum 😣
sagyanak Bzdmr ben de aynıyım 1 mart itibariyle 40. haftamız doldu. yarın kontrolüm var eğer hala açılmam sancım yoksa sezaryen günü alacağım suni ile çok zor oluyor diyorlar 😞
Zeynepz Ayseeeunal ilk doğumum herkes erkek bebek geç gelir demesine rağmen Rabbimin dediği oldu tabi ki 39 da tam kendi sancımla doğum yaptım
Bzdmr sagyanak Evet ya açılma olmazsa suniyle çok zor oluyormuş benimde persembe kontrolüm var yine yoksa açılma bende sezaryen isteyeceğim doktorum ne diyecek bakalım hakkimizda hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler insallah 🤲🏻
Yazelerva Birinci sezeryandı 37 dr aldılar, ikinci normal oldu 40+3 , şu an 34 haftalık 39 da olacak gibi hissediyorum 🤲
Surprizzz2022 Asenakardg Rahmim hafif kalp şeklinde birde bana adenomyozis teshisim vardı Dr lar erken doğumu heo öngörmüşü.
Momofelisa Surprizzz2022 merhabalar, bana da yeni adenomyozis teşhisi kondu zaten eşlik eden bir sürü sorunum varken bu da iyice umudumu azalttı. Sizin süreciniz nasıl işledi, bunun için ek bir tedavi gördünüz mü hamile kalmadan önce?