Ipek_2017 Tire35 22+5 de biz 💕 Sezeryan olduğu için Haziran 15 hayırlısıyla inşallah. Siz bebeğinizin tekmesini hissediyor musunuz. Ben gece sadece hareketini hissediyorum 1 , 2 kez o da
Tire35 Ipek_2017 ben hissediyorum ama gün içinde hissetmek mümkün değil pek oturuyo veya yatıyor olmam lazım kahvaltı edince hareket edşyor birde akşamları otururken sizin neden sezaryen acaba
ArvenMom Caglafalan ağrılar halsizlik devam ediyo 25+3 haziran başı gösteriyor ama sezeryan olucağı için mayıs sonu doğucak 🧿
Caglafalan Tire35 Benma kime sorsam kıyafeti çok abartmayın diyorlar yenidoğan olanı yani yeni doğan bi kaç takım aldım ben gerisini 3 6 alıyorum uzun kollu baharlık 6 9 da kışlık şeklinde. Kendimi frenlemeye çalışıyorum yani abartırsan bi anda büyüyor anlamıyorsun dolabında giydiremediğin çok kıyafet kalır diyorlar.
Ipek_2017 Tire35 evet gün içinde bende hissetmiyorum. Geceleri yatarken hissediyorum ama tekme gibi değil hareket eder gibi. Hamileliğim canım 🤍ilki Sezeryandı o yüzden bu da öyle olucak ☺️
Kubra-ulas Caglafalan 24 haftalığız Perşembe günü detaylı ultrasonumuz var çok gergin geçiyor şu son günler 😕 kusmalarım devam ediyor 😕 ağrılarım başladı uyutmuyor 😄
Nursena0378 24+6 haftalığız yani kaç aylık oluyoruz ben 6 aylık diyorum soranlara ama yanlış mı biliyorum
Ahsenveannesi Deletedmom_116 o zaman 40 haftadayken de 10 aylık sizin hesaba göre ama 9 ay 10 gün yapıyor 40 hafta
Tire35 Dilaraanl aa anladım ben çok meraklıyım ya o anı yaşamak istiyorum 16 yaşlarımda endoskopi olmuştum bayıltmayın bende izleyeyim diyordum inşallah yapabiliriz oğlum da uygun pozisyonda olur
Caglafalan Nurdan1604 Dilaraanl ay bende tam tersi sezaryen korkusu var hayatımda hiç ameliyat olmadığım için sanırım. Tabi doğumu bebek belirliyor normal normal diyorum ama. Herkes istediği gibi çok güzel doğumlar geçirsin inşallah 🥲
Sibelunalhasan Caglafalan herkes sağ salim alsın kucağına yavrusunu. Bakalım ne zaman gelmek isterlerse bebisler
Gulsum2308 Caglafalan merhaba sizinle aynı haftayız bende bugün tam 24+3 oldum🥰 sizin cinsiyet nedir 🤗
Caglafalan Htcsnmz03 ay bende bilmiyorum vallahii son aylarda ne yapacağız Allah yardımcımız olsunnn🤭
Tire35 Caglafalan bence de ya arkadaşım yeni doğum yaptı hastane çıkışı olarak aldığı takım büyük gelmiş ilk başta 20 gün sonra da olmamış o yüzden o set olarak satılanlardan almıycam ayrı ayrı takım düşünüyorum
71oyku81 Caglafalan ya tarihlerimiz ayni imiş arkadaşım benim ilk dogum normal oldu ama korkutmak istemem kötü seyler yasadim şükür kizim suan 4 yasinda ama asla normal doğum yapmam sezaryan istedim doktorumdan en basindan beri durumu anlatinca kabul etti tabiki doktorum ozelde ondanda olabilir saglikli olsunlarda
Tire35 Dilaraanl inşallah ya hepimizin bakalım sağlıkla gelsinlerde bizim çokta etki edeceğimiz bir durum yok zaten :))
Aysecan0335 Daha ağırlaşmaya başlamadım ama yavaştan uyku kalitem düşüyor gece wc den en az 3 kere uyanıyorum bide göbüş sanki rahat vermemeye başladı sağdan sola dönerken gibi gibi :) 23+0 da böyleysek yandıık
Maya2022 Caglafalan 22 haftadayiz doktora göre 7ayin10 gösteriyor ulturosonda ama büyük bi ihtimal haziran sonu dogum olur sezeryan olucam henüz hicbirsey almadim bakalim mayis gibi almaya baslicam