binnur64 annesininkelegi 17 haftalık olduk bugün cinsiyet için gidicektim ama doktor yok izne çıktıysa kim bilir ne zaman gelir😢
hilalklkn 20 Ağustos görünüyor sata göre 😍 14+3üz ama henüz belli değil. Daha doğrusu gittiğim hastanenin cihazları iyi olmadığı için görünmüyor dedi doktor 😏
Arzuege 16+4 cooktan öğrendik cınsıyeti 11.haftalık falandı 12.haftalıkkende perınatolojı profesörü dogruladı koz oldugunu💕
annesininkelegi Arzuege maşallahh kız olmasına rağmen ne kadar erken göstermiş bende 1 saate gireceğim kız demişlerdi inslalah netleşir sağlıkla 🤲🏻🤲🏻💗💗💗
Hamalp annesininkelegi bugün öğrendim ve 3. Oğlum geliyor Aybars Ali 😇💙 benim de 13 Ağustos görünüyor doğumu
gulsumemrekara Benimki 15.hafta haftaya kontrolum var devlet Hastanesi’nde anlarlarmı acaba merak ediyorum benimki ikiz 🥹haftaya 16oluyo
eakman annesininkelegi merhabaa benim de 30 ağustos gözüküyor doğumum geçen cumartesi öğrendik kızımız olacak:) hayırlı olsun size de:)
papatyaseveranne annesininkelegi 16+5 iz bugün. Ağustos 8 gibi görünüyor ☺️ bir oğlum olacakmış inşallah 💙