edadm okwestt kızımız olursa sanırım biz mihrimah koyacağız eşim çok istiyor. ben de aşkın neva istiyorum, düşünebilirsiniz 🥰
Bendenizanne CeydaST buğlem hiç bir anlam taşımıyor maalesef yaptığım araştırmalar sonucunda googleye güvenmeyeceğimizi anladım 😅
belinay41 annesininbali27 ilkin bende Belinay koymayı düşünüyodum bebeğime o yüzden kullanıcı adımı da Belinay yapmıştım sonra eşim istemedi şu an Nehir de kararlaştırdık😂
Mediha99 annesininbali27 saçmalık ne ana ne baba ismi ne hakla bir de kendileri isim bulup geliyor kendi çocuklarına koysalarmış
annesininbali27 Mediha99 aynen öyle cnm ben de sonradan öğre nince sinir oldum doğum dan 1hafta önce ogrendim
Melikeemre231 Belinay Zehra ismi olsun isterim kızım olursa eşim Zehra ismini istemiyor yanında uyumlu olmuyormuş sizce nasıl
Bendenizanne CeydaST bir kökeni yok bir anlamı yok isim koyarken iyice araştırın. Anlamı olmayan, hatta gayrimüslim olan isimleri cennetle ilişkilendirip anlamını cennette melek cennette kapı cennette şu diye uydurup yayınlıyorlar
Bendenizanne CeydaST benimde öğrenip gerçek anlamına şaşırdığım çok isim var, kızım olacak Allah cümlemizi sağ salim evladına kavuştursun inşallah çok araştırıyorum öğrendiğimi sizlerle paylaşıyorum 🌷