okwestt Selam kızlar ikinci Bebeğim ilki oğlumdu Adı Göktuğ herkes tarafından sevilen ve dikkat çeken hoş bi isim şimdi kızıma Anlamı güzel Farklı isim koymak istiyorum önerileriniz nedir anlamlarıyla yazarsanız sevinirim❤️
annesininbali27 okwestt Elisa . Cennet kapısında bekleyen melek Aysima .Allah in evi Google de böyle ama eşim de annesi nin ismini istiyor ben istemim ilkim oğlan babasının adını verdik
Semaa34 okwestt benim de ikiz gebeliğim var şuan birine kesin erkek dedi Göktuğ ismi hoşumuza gitti diğeri de kız olursa Gökçe uyumlu olur diye düşünüyorum
Emineliyaa Sidra= Cennetteki son ağaç demek ve başka anlamlarıda var bakabilirsiniz kuranda geçiyor İlya= Türkçe anlamı türkiyenin en güzeli anlamına geliyor ama kuranda geçmiyor 🌸
okwestt Emineliyaa annesininbali27 maalesef bazı kişilerde bu sorun var inşallah istediğiniz isim olur
Mediha99 annesininbali27 saçmalık ne ana ne baba ismi ne hakla bir de kendileri isim bulup geliyor kendi çocuklarına koysalarmış
annesininbali27 okwestt koyup koymama sıkın değil ama oğlum da Ömer Asaf dedik Asaf osminde kız kardesi vaz geçirdi onun için bende diyorum ki olmuyqcak annenin ismi kaynanamın ismi güzel olsa yinr sıkıntı yok oruç bebeğe konurmu diyor öleceğimi bilsem koyacam bende de dik bende öleceğimi bilsem koymuyacam
okwestt Semaa34 Gökçe’yi aynı zamanda doğum yaptığım biri koydu ondan dolayı isterdim yok onu düşünmüştük
belinay41 annesininbali27 cemre ismini bende çok seviyodum eltimin kızının adı onun adı olmasa bende koymayı duşünüyodum ama sonradan baktım ateş parçası demek anlamı
Silanaylizberat Bende kızıma 20 gün sonra kavuşuyorum inşallah ve Ayliz ismini bıraktık sizce güzel mi anlamı ay parıltısı ve cennette bir bahçe ismi ❤