Denizkum Betulpehlivan amin çok teşekkür ederim 🙏🏻 sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🙏🏻
nagihanyesim Betulpehlivan bizde iyi aylık olduk canım 😊😊 ama şimdiden bel ağrım çok fazla uykumda dönerken bile uyanır oldum
nagihanyesim Betulpehlivan benim ilk haftalarda hamileliğim sıkıntılıydı canım çok doktor gezdim en son artık hayat hastanesine gittim Dr. Naile Gökçe er onda devam edicem sanırım
Betulpehlivan nagihanyesim bende iyi diye duydum canım 12. Haftada ögrenebilirmiyim acaba cinsiyeti benim doktorum pek söylemiyomusta😏
nagihanyesim Betulpehlivan valla canım bana da 16. Haftadan sonra öğrenirsin dedi benim bebişler çift yumurta ikizi sadece bir kız bir erkek olma ihtimalleri yüksek dedi rabbim sağ Salim kucağımıza Almayı nasip etsin inşallah cümlemize 🙏🏻🙏🏻
tatlibekleyis Betulpehlivan görürsün canım inşallah Rabbim hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin❤
nagihanyesim Betulpehlivan hep bir olmuyor diyorlar işte 😊 elleri ayakları düzgün olsun da sağ Salim alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻