Cihangirmom CerennnK yok ilaçları kullandığımızla kalıyoruz ben ona üzülüyorum gerçekten bir faydası da yok sürekli ilaç ilaç artık doktora söylüyorum çaresiz kaldık fitilde yeni bitti ama yok oda geçmiyor deşiğiniz gibi tek derdim sağlıkla zamanında doğması 🙏
Cihangirmom Szeynept aynen benim de öyle 10. Haftadan beri suan 27 hafta oldu hep enfeksiyon tek derdimiz başka bisi değil çözüm çare yok su içmekten başka zorla su içiyorum kızılcık deneyeceğim bide bakalım
Cihangirmom babymom_8 bende aynıyım ya gerçekten yoruldum ilaç kullan hep bi umut yok akıntı akıntı kaç kutu ilaç hiç biri de bana mısın demez mi
Cihangirmom alya00 ben şimdi kızılcık sipariş verdim vi onu deneyeyim diyorum nioli bende bulursam bi alayım denemedigimiz bunlar kaldı zaten
Kurabiyeannesi Cihangirmom çok afedersiniz kızlar genellikle ilişkiden sonra oluşuyor bu enfeksiyonlar mantarlar felan gebelik süresinde ilişki yasak değilse kondom kullanmak en mantıklısı
Cihangirmom Mom_89 işte biri de bi yerden iyi gelse bi yerden bozuyor tahriş olsa oda yarın bi gun enfeksiyona yol yapar sar başa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Cihangirmom Kurabiyeannesi tabi ilişkiye giren kullansın ama ben hamile kaldım kalslı hiç birliktelik olmadı yasaktı oda
Rabiaturgut4445 Cihangirmom idrar yollarına bol su çözüm de işte diger enfeksiyona çözüm cok zor gecmiyo bi türlü bende sirkeli suyla yıkamaya basladım bi haftadı gecti gibi ama doktorum kullanma dedi gercekten dayanamadım acısına duysa eminim kızar
Cihangirmom Rabiaturgut4445 ya onu doktorum yapma dedi bana bende yapamadım o yüzden fitil kullandım da p da geçirmedi maalesef sanki daha bi hassas oldu
Ozzlemmm Bende yasasdim enfeksiyon mantar 29 uncu haftamda fitil tek kullanimlik antibiyotik suan biraz duzeldi gibi nioli yagi aldim onu denicem tam iyilesmesi icin insallah fayda saglar
Cihangirmom Ozzlemmm hadi insaallah kullanınca haber verin iyi gelirse bende kızılcıklarım gelsin kızıldık suyu denicem bi bakalım canım
Rabiaturgut4445 Cihangirmom bende dogumda sıkıntı olursa diye korkuyorum bide rahim kanalının içi falan yırtılabiliyo ya enfeksiyon kapar mı acaba diyorum
Cihangirmom babymom_8 insaallah olmaz canım bende açıkcası o konuda tedirginim ama elimden bisey de gelmiyor
Rabiaturgut4445 Cihangirmom çok sey yapma ya doguma kadar belki azalır iyice benimki baya baya azaldı bide her gün yatmadan duşa girip sadece sıcak yada ılık suyla vajinamı iyice yıkayıp kuruluyodum ben onun da cok faydası oldu camasımı da bi ara 90 da yıkayıp ütiledim o zaman daha da azaldı
babymom_8 Cihangirmom Doktorla konuşurum ama devlet hastanesi doktor her gittiğimde başka biri oluyor eğer zarar gelecekse bebeğe enfeksiyondan normal doğum istemiyorum yani yoksa normal olsun 🤷
incinur0102 Cihangirmom daha bugün bu soruyu kendime sordum.Bi türlu geçmiyor ne su ne ilaç ne fitil,inşallah bıan önce geçerse sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız