seraap Kizlar sizde de adet olcakmissiniz gibi hep sanciniz var mi bende hergün olmaya basladi acaba normal mi 31+3 haftaligim
Muhammedamine seraap 31 haftalık hamileyim bendede var kalçama da vuruyor doktorum normal dedi perşembe günü gittim
Papatyali seraap gün içerisinde kaç kez oluyor 30dan sonra başladı bende gitgide artmaya başladı şu an 36+4üz geceleri de olmaya başladı Doğuma hazırlanıyor vücut ondandır. Ama tabi çok sık oluyorsa kesinlikle dr ile görüşmelisin.
Bdnebk benimde 31+4 ve bacaklarım da kasiklarimda inanilmaz bir agri var doktora gitmeme de var 😢 geceleri uyutmuyor
seraap Misraaa daha ben 31 haftayim simdi den bu kadar oluyorsam illeriki haftalar ne kadar olur acaba 😩
Misraaa seraap inan ben de öyle o haftalarda hissettim ve hala devam ediyor sıkıntı olmaz yani Allah’ın izniyle
seraap Papatyali normal diyor herkes ilk gebelik olunca insan bi tuhaf oluyo ev tasiyoruz bide 6 saat oturmadan is yaptim oda beni maf etti
nergisog Ben de 8 haftalığım ara ara bende de oluyor. Düşük olacakmış gibi hissediyorum. Ama normal diyorlar.
Zehirlizakkum87 nergisog senin haftalardayken ben de de olmuştu her an adet olacakmisim gibiydi doktora söyledim düşük ihtimali olabilir diyip düşük önleyici ilaç vermişti doktoruna sormayı ihmal etme şu an 36. Haftamdayım aynı ağrılar ara ara başladı ama bunlar gün sancıları oluyormus
Dilekkkk seraap 32+6 olcam bugn 30 dan beri var doktor artık normal artarak devam edecek dedi ama sürekliliği şiddeti i önemli geçmiyor kasılmayla birlikte eşlik ediosa görün canım
seraap Dilekkkk aynen canim onunla birlikte oluyor arada bende cok stress oldu hamilelik boyunca bide ev tasima acaba ondan mi diyorum hep
Papatyali seraap aynen ilk olunca bilmiyoruz 😬 biz 37 olucaz her sancı da yoksa soğuyorum diyorum 😂 Ya kendini çok yormamaya dikkat et ondan kaynaklı olabilir sen yorulunca bebekte yoruluyordur 🤭