soulmate35 _momnew ben de 5. haftada gittigimde 15-20 gün sonra gel kalp atışı için dedi asla günler geçmiyorrr nasıl olucak böyle
soulmate35 _momnew keseyi gördüm 5+5 de gitmiştim işte 21 Şubattı. 10Martta tekrar gidicem o zaman 8haftalık falan oluyorum inşallah kalp atışını duyarım🫶🏼
_momnew soulmate35 inşallah duyarsınız 10 martta 💜 ben bugün 5+5 oldum vajinal ultrason ile gözüktü ve görüntüsünü verdi doktorum iki hafta sonra gel dedi
soulmate35 _momnew inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi 🙏🏼ister istemez tedirgin oluyor insan ve günler geçmek bilmiyor…
Zeyneparsln Fatma_goroglu12 Çok normal devlete gidiyorsan benim devlette 6. Hafta da keseyi bile görmemişlerdi devletteki makinalar yetersiz. Özelde duyduk kalp atışını. Vajinal yoldan denesin doktorunuz yine duyamaz ise
civcivin_annesi Fatma_goroglu12 ya aynısı dün benim başıma geldi. 6haftalık olduk keseyi de gördük bebeyi de.ölçüleri de haftasina uygun kalp atışını duyamadık. İnşAllah gelecek hafta gittiğimizde ikimiz de duyarız🤲🤲Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin🤲
Elitopatra25 Fatma_goroglu12 kesenin içinde bebeğini de gordünmü kalp atışı için erken zaten 7.8haftalarda duyulur