Fatma_goroglu12 Haftaya yeni girdik doktora gittim kese görünüyor ama henüz kalp atışını duymadık normalmi acaba 7. Haftada duyarmıyım kızlar😕acil cevap verin
KLORAKHANIM Fatma_goroglu12 8. Haftayi bile bulabilir telas yapma 🥲 ama insallah duyarsinn da kalbin rahatlar 🙏
Tsnbsbsra Fatma_goroglu12 ben 9. Haftada duydum kalp atışını hastane de ki ultrason cihazından bile fark ediyor veya geç döllenme olabiliyor
Medinedogru03 Fatma_goroglu12 yolk kesesini gormusmuydunuz, kalb atışını duymamak normal ztn daha çok küçük
Medinedogru03 Fatma_goroglu12 benim 6 haftamda kesenin içinde yolk kesesi vardı sadece bebek falan yoktu , sona 7+3 de tam olarak 1 cm bebek göründüydü
Livealittle Fatma_goroglu12 canım yolk kesesi yani kesenin içinde yüzün gibi birşeh olması lazım o varmıydı
seymadegrmmci95 Fatma_goroglu12 benimde 8.haftam yarın randevum var geçen hafta bebeği göremedik kese var bebek yok yarın bakalım nasıl olacak🥹
Burcu395 6+6 hamileyim 7 haftada kalp atımı duyurmus ben duydum ama alttan bakıldı karından duyulmaz 7 haftada duyuluyor
Burcu395 Bu tarz duruma olanlar alttan baktırırsa duyar kalp atışını 6+6 yım 5 gun once nazar değmesin duydum
_momnew Benimde beşinci haftam bitti ancak çok heyecanlıyım inşallah duyarım iki hafta sonra gel dedi bugün doktor ama zaman geçmiyor sanki 🤗🤗💜
soulmate35 _momnew ben de 5. haftada gittigimde 15-20 gün sonra gel kalp atışı için dedi asla günler geçmiyorrr nasıl olucak böyle