yaman2802 Niyanisss merhaba yaa çok merak ettim Nira neden koymak istediniz. Kızım olsa bende nira koyacaktımda pek yok bu isimden o yüzden soruyorum 😊
dilarayldrm06 Dmlakklk Tuğba Umay 🌸👼 henüz kıyafet olarak pek fazla birsey almadık biz sağolsun anneannesi beşiğini falan aldı 🌸😍
Nuran_ MadameHappy34 hayla pes etmiş sayılmam ama arada deniyorum cinsiyetimiz daha belli olmadı çünkü
MrvRmzn Gamzeaykut o zaman ben içinizi rahatlatayım. Kerem diye öğrencim vardı 2 yaşında yetişkinler gibi davranıyorsun boğaza çok düşkündü. Üstün zekalı çıkmıştı. Çok severdim
Asilinannesi16 Tugceocal Asilhan 💙 çok hoş bir isim😌 isimleri gibi asil olsunlar inşallah inatçılıkları olmasin hiç çevremde🤲🏻 sayılı asil var ve hepsi inatçı 🤦🏼♀ korkuyorum 😅🤣 en yaramaz olan da asil ege olanlar 😅
Nevaninannesi Tugceocal teşekkür ederiz evet refah, mutluluk, ferahlık hem ülkemize hem bize iyi gelsin neva’m
Tugceocal Cinsiyetimiz belli değil 🙈 Asilhan veya Elizan nasip sağlıkla doğsun da kız erkek hiç önemli değil 💗
OznurD Asilinannesi16 ben kendimi bildim bileli çocuğumun ismi hazırdı ama bende ilk defa birinden duydum valla😍
Pinarr-14 Snowel hahshshs evet doğruu asel lina düşünüyorum bende kime desem aseli herkes koyuyo farklı olsun diyorlar 🥰
Neshmc HaticeC123 benim 9 yaşında Bi kızım var ismi Nisa Beril çok naif uyumlu sakin akıllı Bi çocuk maşallah 10 tane kızım Olsa Beril koyarım o kadar çok seviyorum Beril ismini sizde sağlıkla kucağınıza alın berilinizi inşallah