Eceee Dmlakklk cinsiyeti kesin değil doktor tahminen kız dedi Alin Masal 🌸 istiyorum erkek olursa tek Aslan veya tek Ege olur 😊
Esra1501 32+1 Asel koyduk minnoşun adını 🌸 cennetteki dört ırmaktan birinin ismi Türkçe bal anlamına geliyormuş 🥰🥰
Yusra 2214 cennet bahçesi adn bu şekilde koyar adın diye seslenmeniz gerekir çünkü cezimli oluyor ama lanetlenen şehir Aden diye okunuyor sadece den 4 elif miktarı uzatıyor
FilizAlev Sedadgr benim büyük oğlumun ismi Ahmet Efe bunuda Alperen vereceğiz hayırlısıyla 🥰 sağlıkla gelsinler ve büyüsünler hepside inşallah
MadameHappy34 Dmlakklk Ali Asaf 😃🎈 Asaf seviyorum ama eşim ve ailesi baba ismi koyma taraftarı önlerini kapatmak için 2 isim diye tutturdum 🤣
Nuran_ Erkek olursa yiğit Ali istiyorum ben ama eşim Alp Arslan istiyor kız çocuğa da elisa istiyor eşim ama ismi bir türlü benimseyemedim Asel ’defne istiyorum bakalım sonuç ne olucak daha çok küçüğüz
Asilinannesi16 OznurD Amin inşallah kimsede yok sanıyordum bi mutlu oldum şuan 😊 cinsiyeti ogrenmeden rüyamda gördüm öyle karar verdik Asil Ata ismine 😊 bakalim huyu suyu güzel olur inşallah🥰
OznurD Asilinannesi16 ben kendimi bildim bileli çocuğumun ismi hazırdı ama bende ilk defa birinden duydum valla😍
Nuran_ MadameHappy34 hayla pes etmiş sayılmam ama arada deniyorum cinsiyetimiz daha belli olmadı çünkü