3babymom Gamzesiratas maşallah maşallah Diğer çocuklarıniz büyükler mi 5 çocuk kolay değil Allah kuvvet versin 💕🌸
nerminnn_ pembemor25 benim sol yumurtalıktı bol bol ekşi yedim ekşi zeytin turşu limonu tuzlayıp tuzlayıp yedim herkes kızın olacak dedi sadece annem kalp atışını duyduğumda 6 haftalıkken baktı yüzüme senin kirpiklerin çok yapışık duruyo oğlun olacak dedi oğlum olacak🤣🤣🤣 herşey hurafe
Sadiyes pembemor25 hamile kaldığımda herkes sana bi güzellik geldi demeye başladı. sonra işte makas bıçak testi yaptılar erkek dediler. Çaktırmadan kafama tuz dökmüşler onun sonucu da erkek çıkmış falan 😂 ananemin doğal cinsiyet belirleme yöntemleri 😂 Canım devamlı tatlı yemek istiyor ama doktor cinsiyetine kız dedi Eşim de hatta bukadar tatlı yemen tuhaf falan demişti 😂. Neyse biz kız biliyoruz yinede doktorun söylediğine okeyiz. 22. Hafta da detaylı ultrasona gittik doktor bize bak bu da pipisi demez mi 😂😂😂 pipi mii zınk diye kaldık 😂😂 yani batıl şeyler tutmadı tutmadı diyordum ama tutmuş ☺️
Merveilgaz Sadiyes ben ilk hamileligimde asiri tatli yedim ama kizim oldu😂 insandan insana degisiyor demek ki
pembemor25 Sadiyes ayyy tuz testini bıçak testini bana da yaptılar bilmeyenler vardır diye bahsetmedim bıçağa oturdum tuz testinde kız çıktı🤣🤣🤣
Sadiyes pembemor25 sen kız hissediyorsan tam emin olmadan alışverişe başlama. 😂 Doktor dahil herkes bana kız dedi ama ben ilk günden beri erkek hissediyordum ve rüyamda da 3 kere gördüm hep erkek gördüm. Detaylı ultrasonda kız dedikleri bebek gösterdi pipiyi 😂😂
YLD_95 pembemor25 bence bariz cirkinlestim. Canım da ekşi acı tatlı her şeyi çekti midem bulanmadi hiç ama oğlum olacak inşallah 🤲🏻🧿😊 bence hepsi hurafe ya 😊
Merveilgaz Bulutt61 ben ilk hamileliyimde asiri tatli yedim ve kizim oldu. Su an asiri eksi yiyorum acaba erkek mi ? Dusunuyorum☺️
Sinemgirgen pembemor25 Benimde normalde isilik tarzı sivilcelerim olurdu hepsiii bir güzel geçti saçlarım pırıl pırıl parladı ve hep ekşi yemek istedim ve gerçekten kız çocuk çok mide bulantısı yapar derlerdi hepsini yaşadım cirkinlesmek hariç 😂
Merveilgaz Sinemgirgen benim midem cok bulandi cok kusdum bu kiza ait kesinlikle ve kizim oldu😂😂 ama tatli yedim tatliyi erkekte cok yerler diyo herkes ama ben kzimda yedim tatliyi
Merveilgaz Ilk hamileligimde asiri tatli yedim dogurana kadar, cirkinlesmedim aksine guzellestim, gobegime bakan erkek bu dedi hep ama kizim oldu☺️☺️☺️ simdide canim asiri eksi cekiyor tuzlu yemek istiyorum surekli ama cinsiyetini henuz ogrenemedik☺️
btllsk pembemor25 Şuan 28 haftamız bitiyor deli gibi tatlı yedim hala yiyorum ve kızım olacak Allah’ın izniyle 😍
menessare Bana yüzün güzelleşti, mide bulantısıyla beraber kusma var erkek dediler doğru çıktı 🤷♀️ Bilemiyorum o yüzden 😂
Gnl01 hulyaakgn34- benimde ilk gebeligim et ızgara balık sütlaç buz çok canım cekiyodu sivilce var çenemde ve cinsiyet erkek sizinde erkek bence🧿
hulyaakgn34- Gnl01 yaa inşallah canım bu cumartesi öğrenicez bakalım merak ediyorum bi kızım var inşallah buda erkektir 🥰🙏