daryaost bende hiç biri beğenmiyorum pijamalar vs lohusa takimler ne alacam artk başim ağrıyor bakmaktan durmadan. oneri varmi bir şeyler neyi alayim rahat hem emzerme için hem hastane sonra hem evde sürekli giyinip birşey
Bir_tirtilannesi daryaost hem hastanede hemde evde giymek için önden düğmeli pijama takımı alacağım ben haziranda olacak doğumum bir tane uzun kollu bir tanede kısa kollu alacağım doğumdan sonrada kullanışlı olur 😇🌸
Aselhumaninannesi 1minigin_annesii Instagram sayfaları varmı bilmiyorum ben direk internetten aldım kumaşı güzeldi penye hemen atım size https://www.lohusahamile.com/?gclid=CjwKCAiAmJGgBhAZEiwA1JZolm5dlSTbq1qgHkR5zCTOtgwGjHAr5kgjjVlBJSNJuB-8CyZvUOkcaBoCPzQQAvD_BwE Bana 4 ki set çok uygun geldi çünkü dışarıda sordum daha fazla tuttu
1minigin_annesii Aselhumaninannesi çok teşekkür ederim vallahi piyasayı bilmiyorum netten bakıyorum ama Allah razı olsun 🥰
serifeozturkkk 1gebegunlugu lohusa dukkanından aldım ben çok güzel geldi fiyatlarıda çoğu yere göre uygun alabilirsiniz
Ipek_2017 Benim Haziran da önü düğmeli altüst takım alacağım kısa kollu . Gecelik lazım olur mu bilmiyorum evde vardı götüreceğim yine de. Sonrasında kullanırım pijama takımlarını