Minigim38 nilsmomy misafirliğe geldim rahatım bugün 4 aylik bebeğim de durmuyordu zaten😅😅Fırında kanat sebzeli Mercimek çorbası Pirinç pilavı Salata turşu içecek
nilsmomy Burnumageliyoduslkmsn canım kısır çekti ama maalesef onuda yiyemiyorum bebişe gaz yapiyo diye 🥲😂
Burnumageliyoduslkmsn nilsmomy son 96 benim yiyim bari şimdi herşey mide yanması yapıyor baharat olmasada bari yedimde oldu diyim atın ölümü arpadan olsun😁😁
nilsmomy Burnumageliyoduslkmsn ye ye, şimdi bil bol baklagil, portakal, mandilna falan ye. Sonra bir süre ara vereceksin. Ama olsun degerr🫶🏻
Ezgikrkl nilsmomy Bundan sonraki menüler kayınvalidemden 🤭 Mercimek çorbası Pırasa yemeği Yoğurtlu makarna Salata
butterfly35 FatmaAselinAnnesi_60 bizim evde de genel de canım kocam aşerir 😄❤️ bizim evin daimi hamilesi diyorum ben ona 😅
butterfly35 -_Esra_- bi an çalıştığın ve bebeğin olduğu halde bunları yaptın sandım yan gelip yatan kendimi sorguladım ahshhd sonraki yorumda evde yardımcı abla olduğunu gördüm ve derin bir oh çektim 😅😅 afiyet şifa olsun 🎈
-_Esra_- butterfly35 Ben bu sıra başka ülkenin yemeklerine merak saldım başıma da büyük bir bela aldım eşim zehirlendi skdodlddk güldüğüme bakma bugün var ya çok kötü bir gündü 😅😅😂😇😇