TugSozTan Yuncu1 yani inanır mısın yapacak hiçbir şey yok 😂 hamile kaldığımdan beri kamuya mal olmuş gibi hissediyorum keşke mevzu sadece gaz olsa 😂 her an her yerde vajinal muayene olacak gibi hissediyorum dkkdkdl
Hazalaskin BenimKucukYazCicegim yeni evliyken tutmaktan ölmek üzere hastaneye gittik 😂 beni para ile osurttular 😂 o gün bu gündür tutmam 😂 sağlığımdan önemli mi
Duyulurum BenimKucukYazCicegim gece fazla gaz sorunu yaşıyorsanız beslenmenizi bir gözden geçirin bence. Nadiren böyle bir sorun yaşıyorum o da yediklerimden ya da hızlı yemekten falan oluyor
gzl_2320 BenimKucukYazCicegim kız sal gitsin aman yarabbi bende de oluyor salıyorum valla eşimde oh maşallah diyor 😅
Mommyustn Valla biz daha 1 yıl bile olmadı ama o konuda çok rahatız salmazsam gaz sancısı olarak bana geri döneceğini bildiği için eşim özellikle rahat ol sal diyor o da salıyor öyle bir utanma kalmadı😅
kadertugrul7 BenimKucukYazCicegim ayni sorunu yaşıyoruz cok tuttugum zaman bu seferde lavaboya cikamiyorum uyku esnasinda da noluyor bilmiyorum valla 😂
FatmaAselinAnnesi_60 BenimKucukYazCicegim çok rahatsızım tutuyorum kendimi eşimin yanında yaparsam utanırım ama çok aksi oluyor bu işler WC de beklerim beklerim gelmez ama eşimin yanında çok kötü gaz sıkışması geliyor ayıptır söylemesi 😬😬😬🤣
Cihangirmom BenimKucukYazCicegim geldiği gibi bırakıyorum o şişlik sancı valla adamın burnu rahat etsin diye biz çocuğumla niye darlanalım 😅😅