Destina21 superrmomy gebelik belirtisi yaşamadım hiç değerim yavaş artıyordu iki günde bir kan verdim zaten değer bi süre sonra düşmeye başladı değer düşünce kanamam başladı..
superrmomy Destina21 benim acayip derecede göğüs hassasiyetim var selamlaşırken sarılınca sızlıyor o kadar hassas sag kasikta batma seklinde ağrım var ve sivilcelendim bende herseye hazırladim kendimi İlahi takdir..
Zhraa11 superrmomy bu gebeliğinizde değerleriniz nasıl arttı ve sonuç ne oldu aynı durumları yaşıyorum
superrmomy Zhraa11 merhaba canım ne yazık ki bos gebelik oldu ve kürtajsız dusuk yaptım 9 ay sonra hamile kaldım buda cok yeni insallah bu sağlıklı olur
superrmomy Zhraa11 214 den 350 ye çıktı sonra 600 oldu 2200lere kadar gitti ama hep düzensiz artis vardi
Zhraa11 superrmomy inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım 2 senenin sonunda oldu benim de sevinemedim bile
superrmomy Zhraa11 banada neler dediler canim cok ağladım cok üzüldük ihtimalleri söylüyorlar işte, kesenin gozukmesi lazim betanin 1200lerde olmasi lazim en az eger bu degerde gözükmezse o zaman dis gebelik denebilir ama suan birsey söylemek icin cok erken
superrmomy Zhraa11 Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canim hic anne olamicam sanıyordum 9 ay sonra oldu bende sevinemedim acaba ayni seyi yasar miyim diye
Zhraa11 superrmomy aynen canım hayırlısı neyse Rabbim onu versin elden beklemekten başka birşey gelmiyor
Aykam123 superrmomy inanırmısın ben 9haftalığım. İki kere düşük tehlikesi atlatdık bebeğımle. Hala o testi yapmamışım. Ben azeriyim. Burada doktorum bana 12haftayı kendisi aşmayan bebek için kendini yorma dedi. Salıklı bebek, bu süreci kendisi atlatmalı. Ben tedirginlikle gün sayıyorum
superrmomy Aykam123 aslında yapmadan beklemek en güzelide insam dayanamıyor bi umut diyor konu evlat olunca
Aykam123 superrmomy Amma Ben ultrasona girdim ikisinide de. Yarın da doktora gidicem. Son 2gündür iyi değilim