CmreKsidar Nisan0804 havuç suyu içemiyorum ben gebelik şeker var zaten doktorum da önermedi gereksiz yükleme olur dedi. Neyse en azından yaşam sınırına geldik insallah sağ sağlam doğacaklar ben inanıyorum. Ama kiminle konuşsam hamileliğinde problem yaşıyor eskidende mi böyleydi artık arttı mı bilmiyorum 🥺
Nisan0804 CmreKsidar 1 hafta boyunca üniversite hastanesinde yattım 10 doğumdan 8i küvezdeydi. Vaktinde doğan da küvezde erken doğanda küvezdeydi, hayırlısıyla tüm organları gelişimini tamamladıgında küveze girmeden kucağımıza alalım inşallah
Tuba- Benim de tam tersi detaylı ultrasonda suyum fazla çıktı 23+5 doktor kalıtsal bir hastalık olabilirseniz karın içinden su alıp test yapmayı önerdi 500 1 düşük riski var dediği için yaptırmak istemedim
Tuba- CmreKsidar çok teşekkür ederim daha önce normal çıkıyordu şekerim yarın şeker yüklemesi yaptıracağım
CmreKsidar Tuba- evet belki şekerden dolayı oluyordur o zaman meyve falan yemeye dikkat etmeniz gerekiyor insallah önemli bisey yoktur. Gebelik şekeride varsa oda kontrol altında tutulabiliyor zaten 🌸
Tuba- CmreKsidar evet biraz araştırdım inşallah şekerdir diye dua ediyoruz artık doktor çok korkuttu bizi
CmreKsidar Tuba- bazı doktorlar felaket tellalı gibi böyle bisey demesi icin gerekçesi var mı ki bence şekerdendir detaylıda bir problem çıkmış mıydı ?
Aysekilic61 CmreKsidar merhaba doğum yaptınız mı acaba ? Sıvı azlığı için yazmıştınız son durumunuz nedir bende de aynısı var :(
Aysekilic61 CmreKsidar ben tek yumurta ikizlere hamileyim 24+1deyim benimde birinde sıvı normal diğeri azalmış 1,7 cm dedi😔
CmreKsidar Aysekilic61 ikiz gebelikle ilgili bilgim yok ama ben iki gün serum yemiştim düzelmişti sonra yine azaldı ama 36+6 ya kadarda idare etti beni umarım sağlıkla ve zamanında kucağınıza alırsınız 🌸