Aysegul17 Mrs7_ireemm 16+5 oğlum olucak inşallah benimde doğumuma 11 Ağustos dedi doktorum eşiminde 22 Ağustos doğum günü azcık sıkabilirmiyim acaba kendimi 😂
2kizannesi- Mrs7_ireemm Bizde Ağustos 16’sı, evlilik yıldönümümüz 🙈 Tutarsa tabi inşallah 😅 15+5 haftalığız
Gupssse Mrs7_ireemm uygulamada 15 ağustos yazıyor ama 2.sezeryan muhtemelen bu da erken gelir 😂ilki 37+5 ti
mrssari34 Mrs7_ireemm Bende 14 haftalığım bugün cinsiyet için gidicem Tahmini doğum 27 ağustos dedi doktorum ama 1-2 hafta geç veya erken olabilir dedi 🥰
Dilekgun 18 agustos dogumum ama benim 2 oglumdada 1 ve 2 hafta once dogum yaptim belki buda erken gelir cinsiyet 12 haftalikken gitmistim cok kucuk dedi insallah nisan ayinda tekrar gidicem o zaman belli olur
anneolmakzoramagulusuyeter_ anneolmakzoramagulusuyeter_ gebeliğin bütün belirtilerini yaşıyorum 🥺 bu aralar kaşık sırt ağrısı ve burun kanaması zorluyor sizde durumlar nasıl gösterdi mi cinsiyetini
Banubebek1 anneolmakzoramagulusuyeter_ benimde aynı ağrılar kramplar zorluyor çok kız dedi doktorumuz detaylıyı bekliyoruz tam inanmak için😁 başta erkek gibi dedi en son kesin kız dedi bacak arası boş dedi bakalım sağlıkla gelsinler hepsi
Ebrarkubra Mrs7_ireemm 24 _25 ağustos gibi hesapladım bakalım galiba dedesinin doğum gününde… anne babasının evlilik yıl dönümünde gelecek meleğim🥰