91mer beyzacmvrc memnunsunuz dimi ilgisi açıklamaları vs ne zaman doğum sizinnnn Ebeler hemşireler hakkında biseyler duydunuz mı Dr geç kordon kesini yapıyor mu Ben baska yere gidiyordum amaaa fiyatı uçurdular cokkkkk 🤦🏻♀️
beyzacmvrc 91mer memenunum çok tatlı dilli güler yüzlü bir kadın İlk başlarda biraz hızlı geliyodu yatmamla kalkmam bir olurdu ama bebek büyüdükçe Güzel Güzel anlatıyor Bişey sorunca güzelce cevaplıyor ters bı kadın değil yani seviyorm Hastane içinde hemşire ebeler içinde güzel şeyler duydum şimdiye dek Geç kordon kesisi ne onu anlayamadım 🤔
91mer beyzacmvrc sizin dediğiniz hastane özel medigold sultan hastanesi dr Gül Yaman dopru anladım dimi
91mer beyzacmvrc beyzacmvrc https://medigold.com.tr/doktor/op-dr-gul-yaman/ Bu hastane dimi yanlışlık olmasında
91mer beyzacmvrc kordonu hemen kesmiyorlar 5 dakka mak bekletip kesiyorlar bebeğe kan akışı devam etmesi için
zeytin_ Nurdrmz_24 bende özel medigold sultan hastanesine gidiyorum doktorum zehra hanım gayet ilgili bilgili bir doktor bende tavsiye üzerine gittim suanlık memnunum ilgisi alakası güzel
zeytin_ Kızlar genelde gül hanım yazmışsınız sultan hastanesinde o dahami cana yakın ilgili bir doktor sormak istiyorum cevaplarsanız mumnun olurum💐💗
beyzacmvrc zeytin_ valla diğer doktorlara hiç muayene olmadım canım Remzi beyi övüyorlar da Zehra hanima biraz ters diyeni duydum çok ilgili değil fakan dediler ama eşi çok daha iyimis zehrayi bırakıp eşine geçtim diyenlerj çok duydum. Bende o yüzden gül hanıma başladım. memnunum yani çok tatlı dilli güler yüzlü ilgili içten davranıyor ☺️ Burda gül hanimla doğum yapan birkaç kişi ile tanıştım genelde memnun kalmışlardı. 26 haftalık oldum bugün. baştan beri ona takipliyim senin kaçıncı haftan?
Yaprakbatgi zeytin_ zehra hanima gore cok guler yuzlu ve cana yakın hep oyle duydum o yuzden gul hanima gidiyorum bence bi kez gul hanima gidebilirsin
zeytin_ 91mer hiç o kadarını bilmiyorum sadece iyi bir doktor hamileliğimi onunla ilerlettim falan diyen duydum bende buranın yenisiyim 1.5 yıllık evliyim burada 🥰
91mer beyzacmvrc o zaman ben sizle tekrardan doğumdan sonra rahatsız edeyim Benim agıstıs başı Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
zeytin_ beyzacmvrc ben hamile değilim ama o yolda ilerliyorum zehra hanımdan 3 ay önce kürtaj oldum kallbi atmamıştı bebeğin şuan da ikici adetimin üzerine korunmadim ama gebelik belirtilerim var adetimi bekliyorum 4 gün kaldı sanırım ben çoğunluk gül hanım demiş ona bu sefer gitmeyi düşünüyorum 🥰💐
91mer beyzacmvrc siz benden önce doğum yapılacaksınız ben 19 haftalık suan 🤲🏻 o zaman siz doğum yapınca tekrar yazarmışsınız Ben suan ardahandayımmm zaten 30 hafta olunca İstanbul’a gelecegimmm 30 haftadan doğuma kadardaa dr arayısındayımmm kendi dr fiyatları cok uçurdu maalesef Amaa Gül yamam herkes cok iyi yazmış :)