ipekmom_ Kbb25 biz araçla 15dk da gidiyoruz, toplu taşıma kullanıyorsanız oda önünden geçiyor çok uzak sayılmaz. Dediğim gibi telefonda bişey sormadım ona bişey diyemem ama muayene sırasında herşey çok çok iyiydi. Hatta bebeğimin yüzünü gösterene kadar da bırakmadı
YaseminBatrk Nurdrmz_24 merhaba bende Bahat Hastanesi’ne Aysen hanıma gidiyorum Bu benim 5. Gebeliğim Daha önce düşük kürtajın oldu ve 2 tane de normal doğumum oldu. Çocuklarımın doğumu krutaj hepsi Aysen hanım yaptı Kendisinden çok memnunum şuan yine ona gidiyorum 26 haftalık hamileyim Muane 300 normal 6000 dedi Sezeeyan sormadım ama sanırım 7000 di galiba. Bu hastanede ki en yoğun ve tek bayan doktor. Erkek doktorlar da var tabi ama terxih meselesi Ailemizde Fuat beye ve Mehmet Can doktora gidenler doğuranlar var
Nurdrmz_24 YaseminBatrk ben şuan medicalpark Gaziosmanpaşa da ATLAS İSMAİLOVAYA gidiyorum çok memnunum kendisinden 800 tl girişi var ama önemli değil çünkü kendisi çok iyi teşekkür ederim yanıtladığınız için :)
TubaEraslan YaseminBatrk fuat bey çok şükür snnemin mahallesinde herkes ona doğurtmuştur . Cinsiyet ayrımı yapmayan varsa bnde öneririm
122sumeye ipekmom_ bende ilk doğumun Dilşad hanımda olmuştu ben çok zorlanmıştım o kadar canım acıdı sezeryana alım diye yalvardım almadı zor süreçti benim için Dilşad hanım kolay olacak doğumu zor yaptırdı bana ama siz sezeryan olacaksanız rahat olur
Deletedmom_110 91mer uğur mumcu da canım Google den bakabilirsin detaylı adrese. Benim doktorum normal doğuma destekçi hatta beni normale baya zorladı ben kendim sezeyan istedim
91mer beyzacmvrc sizin dediğiniz hastane özel medigold sultan hastanesi dr Gül Yaman dopru anladım dimi
Deletedmom_110 beyzacmvrc gül hocaya canım hatta yanlış hatırlamıyorsam sana ben tavsiye etmiştim yorumlarda
91mer beyzacmvrc memnunsunuz dimi ilgisi açıklamaları vs ne zaman doğum sizinnnn Ebeler hemşireler hakkında biseyler duydunuz mı Dr geç kordon kesini yapıyor mu Ben baska yere gidiyordum amaaa fiyatı uçurdular cokkkkk 🤦🏻♀️